Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitscoaching En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

Loop jij vast in jouw werk/ privé situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden? Ben je klaar om jezelf centraal te gaan stellen zonder je altijd schuldig te hoeven voelen?

Volg dan nu vitaliteitscoaching “En…nu ik!” : 

 

Wat houdt het vitaliteitscoachingstraject ‘En nu ik’ in?

Tijdens dit traject zet jij jezelf weer in je kracht. Voel je dat je leeft! Breng je veerkracht in je leven. Ik help je je eigen regie in handen te nemen, koers te bepalen en richting te geven aan jouw pad. We gaan samen aan de slag (één op één) in zes modules van zes dagdelen.

 

Een ding is zeker:

 1. Je zet jezelf weer centraal zonder je schuldig/egoïstisch te voelen
 2. Je slaapt weer goed
 3. Je hebt weer energie om leuke dingen te doen
 4. Je straalt van zelfvertrouwen
 5. Je voelt je rustig en kunt je lijf weer ontspannen
 6. Je leeft krachtig en bent gelukkig
 7. Je bent levenslustig
 8. Je bepaalt je eigen koers en laat je niet meer leiden
 9. Je bent (bij je ZELF) thuis!

 

Wat kost deze investering in jou?

Het volgen van dit veerkrachtige vitaliteitscoachingstraject (live bijeenkomsten!) vraagt om een investering van € 2197,00, exclusief BTW.
De prijs is opgebouwd in:

 1. Een kennismakingsgesprek om een helder beeld op jouw situatie te krijgen
 2. Zes keer personal live coaching van een dagdeel van circa 3 uur
 3. Een werkboek om thuis aan je zelf te werken

 

Op een logische stapsgewijze manier gaan we aan de slag met oefeningen, opdrachten en gesprekken. We werken aan herstel, rust, inzicht en richting. Het is meer dan een set trainingen of zelfzorgoefeningen. Het is een bewezen methode om een proces of transformatie in jou op gang te brengen om weer de vrijheid en rust te voelen. Bespaar jezelf veel leed door preventief aan jezelf te werken als je merkt dat stress je leven gaat beheersen.

Wil je meer weten, bel 0615082862 of mail chantal@jelevenopkoers.nl mij gerust voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek krijg ik een beeld van jouw situatie en geef advies hoe je weer succesvol en vooral gelukkig door het leven kunt gaan. Je kunt je ook direct hieronder aanmelden.

Alleen kom je ver… Samen kom je verder!

 

Ja ik meld me nu hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Testimonial
Mariette (44) “Kleinhouden van mezelf was mijn probleem. Dit was een automatisme geworden. Waarom doe ik dat steeds weer? In dat gedrag wilde ik verandering brengen. Bewustwording was er wel maar het uitvoeren niet; dat lukte niet. Kom in neerwaartse spiraal terecht. Ik heb meer kansen, het leven wordt leuker wanneer ik me niet zo klein zou houden.”
“Dit programma beveel ik aan aan vrouwen die echt in een situatie zitten van burn out of er tegenaan zitten of juist al wat opkrabbelen. Voor vrouwen die alleen maar lopen te rennen en te vliegen die energie in dit programma gaan steken is dit programma een hele eye opener. Een pas op de plaats wat je waarschijnlijk nooit zelf doet en nu in een heel ander stukje van jezelf terecht komt.”
Sonja (41) : ” Grenzen stellen bracht een absolute verandering bij mij teweeg en het afschermen van invloeden van een ander. Heel veel dingen voelen de laatste tijd natuurlijker. Ik spring niet meer direct in de hulpstand, wil er wel voor een ander zijn maar zeker nu ook voor mezelf. Dat voelt heel rustig. Ik heb nu nog maar heel weinig schuldgevoelens bij het maken van keuzes.”
“In iedere bijeenkomst En nu ik! zitten handvaten, tips, inzichten die je kunt toepassen waardoor het meer van jezelf gaat worden. I.p.v achteraf, tijdens of van tevoren van een bepaalde situatie van je gedrag bewust te worden, wordt het gedrag door de inzichten en duidelijke opbouw van jouw programma op een gegeven ogenblik je eigen gedrag. Dit was van grote waarde voor mij.”

 

Voordat ik bij Chantal kwam was ik niet mezelf. Ik had een drukke periode achter de rug, waarin ik eveneens net een jaar geleden moeder was geworden van een prachtige dochter. Na een half jaar kwam ik terug van mijn zwangerschapsverlof en ik merkte dat ik volledig was opgebrand. Ik was moe, had weinig energie, kon moeilijk genieten van de dingen om me heen en ik had ontzettend veel behoefte aan rust in mijn hoofd. Na een half jaar werken, …Lees verder..