Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Loop jij vast in jouw werk/ privé situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden? Ben je klaar om jezelf centraal te gaan stellen zonder je altijd schuldig te hoeven voelen en rust te vinden?

Volg dan nu RUST-coaching “En…nu ik!” : 

Wat houdt  RUST – coaching ‘En nu Ik’ in?

Tijdens dit traject ervaar jij rust en zet jij jezelf weer in je kracht. Voel je dat je leeft! Breng je veerkracht in je leven. Ik help je je eigen regie in handen te nemen, koers te bepalen en richting te geven aan jouw pad. We gaan samen aan de slag (één op één) in zes modules van zes dagdelen.

Een ding is zeker:

 1. Je zet jezelf weer centraal zonder je schuldig/egoïstisch te voelen
 2. Je voelt je rustig en kunt je lijf weer ontspannen
 3. Je slaapt weer goed
 4. Je hebt weer energie om leuke dingen te doen
 5. Je straalt van zelfvertrouwen
 6. Je leeft krachtig en bent gelukkig
 7. Je bent levenslustig
 8. Je bepaalt je eigen koers en laat je niet meer leiden
 9. Je komt (bij je ZELF) thuis.
 10. Je vindt rust in jouw hoofd en lijf!

Wat kost deze investering in jou?

Het volgen van deze RUST – coaching (live bijeenkomsten!) vraagt om een investering van € 2297,00, exclusief BTW.
De prijs is opgebouwd in:

 1. Een adviesgesprek om een helder beeld op jouw situatie te krijgen
 2. Zes keer personal live coaching van een dagdeel van circa 3 uur
 3. Naslagwerk om thuis aan jezelf te werken

Op een logische stapsgewijze manier gaan we aan de slag met oefeningen, opdrachten en gesprekken. We werken aan herstel, rust, inzicht en richting. Het is meer dan een set trainingen of zelfzorgoefeningen. Deze coaching is bewezen. Het brengt  een proces of transformatie in jou op gang  om weer vrijheid en rust te voelen. Bespaar jezelf veel leed door preventief aan jezelf te werken als je merkt dat stress je leven gaat beheersen.

Wil je meer weten, bel 0615082862 of mail chantal@jelevenopkoers.nl mij gerust voor een adviesgesprek. Tijdens dat gesprek krijg ik een beeld van jouw situatie en geef advies hoe je weer succesvol en vooral gelukkig door het leven kunt gaan. Je kunt je ook direct hieronder aanmelden.

Alleen kom je ver… Samen kom je verder!

Ja ik meld me nu hier aan voor een gratis adviesgesprek.

Testimonial
Mariette (44) “Kleinhouden van mezelf was mijn probleem. Dit was een automatisme geworden. Waarom doe ik dat steeds weer? In dat gedrag wilde ik verandering brengen. Bewustwording was er wel maar het uitvoeren niet; dat lukte niet. Kom in neerwaartse spiraal terecht. Ik heb meer kansen, het leven wordt leuker wanneer ik me niet zo klein zou houden.”
“Dit programma beveel ik aan aan vrouwen die echt in een situatie zitten van burn out of er tegenaan zitten of juist al wat opkrabbelen. Voor vrouwen die alleen maar lopen te rennen en te vliegen die energie in dit programma gaan steken is dit programma een hele eye opener. Een pas op de plaats wat je waarschijnlijk nooit zelf doet en nu in een heel ander stukje van jezelf terecht komt.”
Sonja (41) : ” Grenzen stellen bracht een absolute verandering bij mij teweeg en het afschermen van invloeden van een ander. Heel veel dingen voelen de laatste tijd natuurlijker. Ik spring niet meer direct in de hulpstand, wil er wel voor een ander zijn maar zeker nu ook voor mezelf. Dat voelt heel rustig. Ik heb nu nog maar heel weinig schuldgevoelens bij het maken van keuzes.”
“In iedere bijeenkomst En nu ik! zitten handvaten, tips, inzichten die je kunt toepassen waardoor het meer van jezelf gaat worden. I.p.v achteraf, tijdens of van tevoren van een bepaalde situatie van je gedrag bewust te worden, wordt het gedrag door de inzichten en duidelijke opbouw van jouw programma op een gegeven ogenblik je eigen gedrag. Dit was van grote waarde voor mij.”

Als jongvolwassene komt er heel veel op je af en zijn er veel verwachtingen aan je wil voldoen. Ik kon al deze ballen niet meer in de lucht houden, liep mezelf voorbij en had geen plezier meer in dingen. Vooraf aan het traject dacht ik dat ik het zelf wel op kon lossen en dat het niet ‘erg genoeg’ was om hulp te zoeken. Ik voel me na het volgen van het traject veel lichter, het leven is veel minder …Lees verder..