Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteit sessies En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

Loop jij vast in jouw privé/ werk situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden? Ben je klaar om jezelf centraal te gaan stellen zonder je altijd schuldig te hoeven voelen?

Volg vitaliteit coaching  “En…nu ik!”: 

Coaching die jou in je kracht zet ……die jou doet voelen dat je weer leeft. 🙂

 Zit je vast? Dreig je vast te lopen? Herken je je in één of meerdere   omschrijvingen?

 • Ben jij een zorgzame vrouw  en heb je genoeg van constant al die ballen in de lucht te moeten houden?
 • Jij zorgt graag voor de ander en voelt goed aan welke zorg je partner, kinderen, ouders, mensen op het werk etc. behoeven?
 • Juist….ja…….alleen…..hoe is het met jou aan de binnenkant gesteld? “Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik? Voel ik me nog één met privé en/ of werkomstandigheden? Past hetgeen ik doe nog bij me?”
 • Heb je het gevoel dat altijd iedereen op jóu rekent en cijfer jij jezelf vaak weg?
 • Heb je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?
 • Is het vaak heel druk in jouw hoofd?
 • Voel je een innerlijke onrust?
 • Ben je vaker onzeker?
 • Je kunt je steeds moeilijker concentreren?
 • Slaap je slechter?
 • Heb je het idee dat je geprogrammeerd leeft?
 • Ben je misschien wel bang voor een burn-out of is deze zelfs al vastgesteld?
 • Is de tijd aangebroken om de balans in jezelf te vinden en (weer) te gaan stralen?

Kortom, als deze situatie nog langer duurt dan bestaat de kans dat je in een burn-out terecht komt omdat je dit niet heel lang meer vol gaat houden of je zit er zelfs al in?

Wacht dan niet langer en kies voor vitaliteit coaching : En…..nu Ik! Je bouwt aan het fundament van een Leven Op Koers waarin jij jezelf (weer) centraal staat zonder je egoïstisch/ schuldig te voelen. Een leven waarin jij eigen regie in handen neemt, koers bepaalt en richting geeft aan jouw leven.

 

Ja ik meld me nu hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe zou het voor je zijn als:

1 Je jezelf centraal zou stellen zonder je schuldig/ egoïstisch te hoeven voelen?
2 Jouw nachtrust weer goed is?
3 Je weer energie hebt om de dingen te doen die je wilt doen?
4 Jouw zelfvertrouwen zo sterk is dat je (weer) gaat stralen?
5 Je in je hoofd en je lijf rust voelt en je weer tot ontspanning komt?
6 Je een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leidt?7 Je uit dat geprogrammeerde leven kunt stappen en je eigen koers kunt bepalen?

Dat is mogelijk als:

Je nu de unieke vitaliteit coaching  “En….nu Ik!” volgt waarbij we samen (één op één) in zes modules van zes dagdelen aan de slag gaan.
Je richt je in deze modules op zowel het NU als de TOEKOMST en hebt de regie over je leven (weer) zelf in handen en bepaalt eigen koers.

 

Waarom zou je deze op maat geleverde coaching  nou écht moeten volgen?
Wat is het resultaat van die 6 modules?

 

Aan het einde van dit traject ziet je leven er zo uit:

 • Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij schuldig/ egoïstisch te voelen.
 • Jouw zelfvertrouwen heeft een enorme impuls gekregen.
 • Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
 • Je masker kan af; je voelt je aan de buitenkant sterk maar ook aan de binnenkant. Je weet waar je staat en wie je bent.
 • Je hebt weer energie om leuke dingen te doen en tot ontspanning te komen.
 • Je kent je eigen grenzen en bent daadkrachtig.
 • Levensvreugde (sprankel) in jou is tot bloei gekomen.
 • Je hebt (weer) plezier in je werk.
 • Je hebt weer zin om relaties aan te gaan.
 • Verbetering van jouw financiële situatie.
 • Je hebt het fundament voor een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven voor jezelf gelegd.
 • De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen
 • Je voelt je (weer) één met privé – en werkomstandigheden. Hetgeen je doet past bij je.
 • Jij hebt jouw koers bepaald.
 • Je bent weer bij jezelf thuis gekomen. Een leven op koers!

Wil jij ook loskomen van al die ballen in de lucht te moeten houden? Wil jij “En…nu ik!” in jouw leven toepassen?

Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We brengen in dit gesprek jouw situatie in beeld. Ik geef je praktisch advies hoe jij succesvol uit je geprogrammeerd leven los kunt komen. Meld je hieronder nu aan of stuur even een mailtje naar chantal@jelevenopkoers.nl. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Je mag ook bellen naar 06 15082862 om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen.

En….nu Ik! -coaching is er om weer in jouw kracht te komen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid / coach jou graag  zodat ook jij (weer) een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven kunt leiden.

En voor je een besluit neemt. Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak je moment en maak het perfect. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Jouw investering voor het volgen van deze coaching sessies (dit zijn live bijeenkomsten en dus geen online coaching) vraagt een investering van € 2197,-

Dit zit er allemaal in:

*Een kennismakingsgesprek waarbij jij een verhelderend beeld op jouw situatie krijgt.

*Zes keer live coaching (zes keer een dagdeel plusminus drie uur) waarin je door mij persoonlijk gecoached wordt.

*Een werkboek.

Bedragen zijn exclusief BTW

Waarom werkt de vitaliteit coaching  “En…nu ik!”?

 1. Omdat het stappenplan (maatwerk) levensecht en logisch is opgebouwd.
 2. Omdat gesprek, persoonlijke oefeningen, trainingen en studie gecombineerd worden. Ik neem je mee in een opwaartse spiraal.
 3. Omdat het de diepgang heeft die nodig is om jezelf en jouw context te begrijpen en zo concreet is dat je zaken ook echt kunt “vastpakken”.
 4. Omdat jij afspraken met jezelf maakt. Harde commitment met jezelf.
 5. Omdat ik je begeleid in het vinden van jouw persoonlijke koers.
 6. Omdat het een groot cadeau voor jezelf is. Je komt thuis bij jezelf.

Alleen kom je ver…..samen kom je verder.

Wanneer je gewend bent om altijd voor anderen te zorgen en je hierbij weg te cijferen, kan het moeilijk voor je zijn om hierin het roer om te gooien. Je hoeft het dan ook niet alleen te doen. Ik wandel graag naast jou mee in jouw proces.

Hoe helpt de coaching “En.. nu ik!” mij los te komen van al die ballen in de lucht te moeten houden.

Op het moment dat je leven beheerst wordt door je werk, je gezin, mantelzorg, zorg van jouw kind etc, ligt overbelasting op de loer. Je Leven op Koers bevat het gereedschap dat jij zoekt om de BALANS/ RUST weer terug te vinden. De coaching  “En ….nu ik!” biedt  jou dan ook hetgeen je op dit moment aan het kwijtraken bent of zelfs al kwijt bent. Een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.Kortom geluk in jezelf en richting in jouw leven waarvan jij de koers bepaalt.

Met de unieke PERSOONLIJKE (dus niet online) coaching  “En….nu ik!” werk je op een  logische stapsgewijze manier d.m.v. oefeningen, opdrachten en gesprekken aan herstel, rust, inzicht en richting zonder het allemaal alleen te hoeven doen.

Ervaar jouw proces in  “En….nu ik!” Het is meer dan een set trainingen of zelfzorgoefeningen. De reeds eerder bewezen coaching  brengt een proces/ transformatie in jou op gang waarbij jij gestretcht wordt en  ik je begeleid zodat jij aan het einde weer vrijheid en rust voelt en het leven creëert dat bij jou past zonder je schuldig / egoïstisch te voelen.

Testimonial
Mariette (44) “Kleinhouden van mezelf was mijn probleem. Dit was een automatisme geworden. Waarom doe ik dat steeds weer? In dat gedrag wilde ik verandering brengen. Bewustwording was er wel maar het uitvoeren niet; dat lukte niet. Kom in neerwaartse spiraal terecht. Ik heb meer kansen, het leven wordt leuker wanneer ik me niet zo klein zou houden.”
“Dit programma beveel ik aan aan vrouwen die echt in een situatie zitten van burn out of er tegenaan zitten of juist al wat opkrabbelen. Voor vrouwen die alleen maar lopen te rennen en te vliegen die energie in dit programma gaan steken is dit programma een hele eye opener. Een pas op de plaats wat je waarschijnlijk nooit zelf doet en nu in een heel ander stukje van jezelf terecht komt.”
Sonja (41) : ” Grenzen stellen bracht een absolute verandering bij mij teweeg en het afschermen van invloeden van een ander. Heel veel dingen voelen de laatste tijd natuurlijker. Ik spring niet meer direct in de hulpstand, wil er wel voor een ander zijn maar zeker nu ook voor mezelf. Dat voelt heel rustig. Ik heb nu nog maar heel weinig schuldgevoelens bij het maken van keuzes.”
“In iedere bijeenkomst En nu ik! zitten handvaten, tips, inzichten die je kunt toepassen waardoor het meer van jezelf gaat worden. I.p.v achteraf, tijdens of van tevoren van een bepaalde situatie van je gedrag bewust te worden, wordt het gedrag door de inzichten en duidelijke opbouw van jouw programma op een gegeven ogenblik je eigen gedrag. Dit was van grote waarde voor mij.”

 

Ja ik meld me nu hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Grenzen aangeven was lastig, want…waar liggen mijn grenzen, hoe geef ik ze aan en hoe bewaak ik deze? Hoe stel ik mezelf centraal zonder me egoïstisch te voelen? Kan ik dat leren en kan Chantal mij daarbij helpen? Is het vooral praktisch gericht en kan ik ook in de dagelijkse praktijk (zowel privé als werkgerelateerd) ermee aan de slag? Chantal luisterde, spiegelde en zorgde voor bewustwording van mijn valkuilen. Ze duidde mij op ingesleten denkpatronen die niet voor mij werken. …Lees verder..