Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitscoaching En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

INTEGRALE SESSIES VITAAL

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans? Dan zijn de integrale sessies Vitaal een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst! Wij vertrekken vanuit vraagstelling die voor jou van belang is.

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?

•Ik ben zo moe;
•Ik ben bang dat ik in een burn-out terecht kom als ik nu niets onderneem;
•Tot 67 jaar doorwerken gaat me niet lukken met mijn huidige leefstijl;
•Alles is me teveel en ik heb nergens zin in;
•Ik kom niet meer van de bank af; ik wil wel maar het lukt me niet;
•Ik heb geen goede werk/privé balans;
•Ik ben zo snel geïrriteerd naar mijn omgeving;
•Ik wil graag preventief werken aan mijn gezondheid;
•Ik reageer mijn stress af op mijn gezin;
•Ik ben zo hangerig en lusteloos;
•Ik heb zo’n kort lontje;
•Ik loop al een tijdje op het puntje van mijn tenen;
•Ik denk de hele dag aan eten;
•Ik vind het lastig om te ontspannen;
•Ik wil wel sporten maar ik kan mezelf zo moeilijk in beweging brengen na een lange werkdag;
•Ik wil graag op een gezonde manier afslanken en daarna op gewicht blijven zónder dieet;
•Ik heb weinig of geen energie meer om ’s avonds na mijn werk nog iets te gaan ondernemen;
•Ik heb het gevoel dat ik in alles te kort schiet;
•Ik ervaar onvoldoende balans in mijn leven;
•Ik doe alles op wilskracht;
•Ik pieker me suf;
•Ik doe de dingen waar ik goed in ben, maar ik haal er weinig tot geen voldoening uit.

Werkwijze:
• Korte telefonische kennismaking binnen 4 werkdagen na aanmelding
• Intake, nabespreken integrale vitaliteitscheck, doelen vaststellen
• LVA (Leefstijl en Voedingsanalyse) indien FQ (Fysieke Quotiënt) veranderwens
• Vergoeding € 95,- excl. 21% btw per uur
• Duur: Circa 1 – 1,5 uur per gesprek. Indicatie: 7 – 10 gesprekken (maatwerk; passend bij jouw situatie/ jouw verhaal)
• Evt. Start, tussenevaluatie & eindgesprek met leidinggevende & coachee (op verzoek)

Als gediplomeerd integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach/trainer begeleid ik jou op zowel het fysieke vlak waar de symptomen van disbalans zich vaak als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning, gewichtsbeheersing), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Centraal tijdens de sessies staat de integrale of holistische werkwijze.

Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken met jou, zullen we niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aan moeten pakken, maar werken we juist aan de oorzaken van de disbalans zodat duurzame resultaten behaald kunnen worden. Samen met jou ga ik op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat jij je weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van jouw leven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op via deze link https://jelevenopkoers.nl/contact/

 

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen. Ik was …Lees verder..