Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitsprogramma En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

INTEGRALE SESSIES VITAAL

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans? Dan zijn de integrale sessies Vitaal een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst! Wij vertrekken vanuit vraagstelling die voor jou van belang is.

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?

•Ik ben zo moe;
•Ik ben bang dat ik in een burn-out terecht kom als ik nu niets onderneem;
•Tot 67 jaar doorwerken gaat me niet lukken met mijn huidige leefstijl;
•Alles is me teveel en ik heb nergens zin in;
•Ik kom niet meer van de bank af; ik wil wel maar het lukt me niet;
•Ik heb geen goede werk/privé balans;
•Ik ben zo snel geïrriteerd naar mijn omgeving;
•Ik wil graag preventief werken aan mijn gezondheid;
•Ik reageer mijn stress af op mijn gezin;
•Ik ben zo hangerig en lusteloos;
•Ik heb zo’n kort lontje;
•Ik loop al een tijdje op het puntje van mijn tenen;
•Ik denk de hele dag aan eten;
•Ik vind het lastig om te ontspannen;
•Ik wil wel sporten maar ik kan mezelf zo moeilijk in beweging brengen na een lange werkdag;
•Ik wil graag op een gezonde manier afslanken en daarna op gewicht blijven zónder dieet;
•Ik heb weinig of geen energie meer om ’s avonds na mijn werk nog iets te gaan ondernemen;
•Ik heb het gevoel dat ik in alles te kort schiet;
•Ik ervaar onvoldoende balans in mijn leven;
•Ik doe alles op wilskracht;
•Ik pieker me suf;
•Ik doe de dingen waar ik goed in ben, maar ik haal er weinig tot geen voldoening uit.

Werkwijze:
• Korte telefonische kennismaking binnen 4 werkdagen na aanmelding
• Intake, nabespreken integrale vitaliteitscheck, doelen vaststellen
• LVA (Leefstijl en Voedingsanalyse) indien FQ (Fysieke Quotiënt) veranderwens
• Vergoeding € 95,- excl. 21% btw per uur
• Duur: Circa 1 – 1,5 uur per gesprek. Indicatie: 7 – 10 gesprekken (maatwerk; passend bij jouw situatie/ jouw verhaal)
• Evt. Start, tussenevaluatie & eindgesprek met leidinggevende & coachee (op verzoek)

Als gediplomeerd integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach/trainer begeleid ik jou op zowel het fysieke vlak waar de symptomen van disbalans zich vaak als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning, gewichtsbeheersing), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Centraal tijdens de sessies staat de integrale of holistische werkwijze.

Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken met jou, zullen we niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aan moeten pakken, maar werken we juist aan de oorzaken van de disbalans zodat duurzame resultaten behaald kunnen worden. Samen met jou ga ik op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat jij je weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van jouw leven.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op via deze link https://jelevenopkoers.nl/contact/

 

Mij heeft het programma “En…nu Ik!” heel veel positiefs gebracht. Ik merk dat ik er naar handel. Ik zit goed in mijn vel, weet beter wat ik wil, kan meer loslaten en het hoeft niet allemaal vandaag duidelijk te zijn. Het stapjes-denken en de zaadjes planten, zitten er goed in. Ik neem makkelijker tijd voor mezelf. Ik volg nu het pad van mijn dromen. Het is zeer de moeite waard geweest om de stap naar jouw training/ coaching te zetten. …Lees verder..