Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

“Stop eens even”!  Schakel niet op maar af! Wil jij meer rust, ontspanning, energie en plezier in jouw leven?

Gun jezelf dan een Vitaliteitssessie bij Je Leven op Koers.

We leven en werken in een jachtige tijd waarin veranderen de norm geworden is. Ook jouw leven en werk eist elke dag opnieuw het vermogen om snel te schakelen waarbij taakgerichtheid/ dienstverlening voorop staan. Dit doe je met passie, verantwoordelijkheid en grote inzet.

Ook bij jou zijn er echter periodes dat je je eigen balans (even) uit het oog aan het verliezen bent. Je voelt je erg gespannen, verliest concentratie, je verliest overzicht, je krijgt je werk niet meer af ;krijgt een korter lontje, relatie met partner/ collega loopt stroef, komt niet meer aan jezelf toe, je voelt geen rust in hoofd en lijf, je zit “gewoon” niet lekker in je vel etc.

Herken jij jezelf misschien in één of meer van de volgende uitspraken?

 • Ik ben zo moe;
 • Ik ben bang dat ik in een burn-out terecht kom als ik nu niets onderneem;
 • Alles is me teveel en ik heb nergens zin in;
 • Ik wil graag preventief werken aan mijn gezondheid;
 • Ik vind het lastig om te ontspannen;
 • Ik heb weinig of geen energie meer om ’s avonds na mijn werk nog iets te ondernemen;
 • Ik ervaar onvoldoende balans in mijn leven;
 • Ik heb geen rust in mijn hoofd en lijf;
 • Het lukt me niet meer goed alle ballen in de lucht te houden.

Dan is deze vitaliteitssessie Stop eens even!  er voor jou.

In deze vitaliteitssessie vind je een rustpunt, je schakelt niet óp, maar af. Je komt aan jezelf toe. We maken tijd voor jou! Je zet in 1,5 uur tijd een stap naar het vinden van een betere persoonlijke balans tussen leven/werk/privé/jezelf. Een stap naar rust in jouw hoofd en lijf!

Werkwijze:

 • Gratis telefonisch contactmoment
 • We plannen samen een datum in om de vitaliteitssessie te laten plaatsvinden;
 • Duur sessie: 1,5 uur
 • Tarief: € 125,- p/u excl. 21% btw.

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans? Meer rust, ontspanning, energie en plezier in jouw werk en/ of privéleven? Dan is deelname aan een vitaliteitssessie een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst waarbij het functioneren en de veerkracht van jou voorop staan!

Bij ‘Je Leven op Koers’ ben je op de juiste plek. Laat mij je begeleiden naar een ontspannen en vitaal krachtig leven. Bepaal jouw koers, die past bij jou en vind rust in jouw hoofd en lijf! Dat is wat ik jou gun. Jij jezelf ook? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Neem gerust contact met mij op door op de volgende link te klikken en het contactformulier in te vullen  Contact | Je leven op koers  of stuur een  berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl  waarin je aangeeft interesse te hebben in een vitaliteitssessie (laat jouw telefoonnummer achter dan neem ik  zo spoedig mogelijk contact met je op) of bel direct 0615082862.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Voordat ik bij Chantal kwam was ik niet mezelf. Ik had een drukke periode achter de rug, waarin ik eveneens net een jaar geleden moeder was geworden van een prachtige dochter. Na een half jaar kwam ik terug van mijn zwangerschapsverlof en ik merkte dat ik volledig was opgebrand. Ik was moe, had weinig energie, kon moeilijk genieten van de dingen om me heen en ik had ontzettend veel behoefte aan rust in mijn hoofd. Na een half jaar werken, …Lees verder..