Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitscoaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af!

“Stop eens even”!  Schakel niet op maar af! Wil jij meer rust, ontspanning, energie en plezier in jouw leven?

Gun jezelf dan een Vitaliteitssessie bij Je Leven op Koers.

We leven en werken in een jachtige tijd waarin veranderen de norm geworden is. Ook jouw leven en werk  eist elke dag opnieuw het vermogen om snel te schakelen waarbij taakgerichtheid en dienstverlening voorop staan. Dit doe je met passie, verantwoordelijkheid en grote inzet.

Ook bij jou zijn er periodes dat je je eigen balans echt even uit het oog aan het verliezen bent. Je voelt je erg gespannen, verliest concentratie, je verliest overzicht, krijgt een korter lontje?!

Herken jij jezelf in één of meer van de volgende uitspraken?

 • Ik ben zo moe;
 • Ik ben bang dat ik in een burn-out terecht kom als ik nu niets onderneem;
 • Alles is me teveel en ik heb nergens zin in;
 • Ik kom niet meer van de bank af; ik wil wel maar het lukt me niet;
 • Ik heb geen goede werk/privé balans;
 • Ik ben zo snel geïrriteerd naar mijn omgeving;
 • Ik wil graag preventief werken aan mijn gezondheid;
 • Ik reageer mijn stress af op mijn gezin en/ of personen op het werk;
 • Ik ben zo hangerig en lusteloos;
 • Ik heb zo’n kort lontje;
 • Ik loop al een tijdje op het puntje van mijn tenen;
 • Ik vind het lastig om te ontspannen;
 • Ik heb weinig of geen energie meer om ’s avonds na mijn werk nog iets te gaan ondernemen;
 • Ik heb het gevoel dat ik in alles te kort schiet;
 • Ik ervaar onvoldoende balans in mijn leven;
 • Ik pieker me suf;
 • Ik doe de dingen waar ik goed in ben, maar ik haal er weinig tot geen voldoening uit.
 • Ik weet het niet hoe weer goed in mijn vel te zitten.

Deze Vitaliteitssessie  Stop eens even!  is er voor jou.

In deze vitaliteitssessie vind je een rustpunt, je schakelt niet óp, maar af. Je komt aan jezelf toe. Je ervaart  rust en ontspanning in jouw hoofd en lijf! Je zet in 1,5 uur tijd een eerste stap naar het vinden van een betere persoonlijke balans tussen leven/werk/privé/jezelf. Je neemt binnen de hectiek van alle dag een rustmoment voor jezelf. Je reflecteert  op eigen kennis, vaardigheden, inzichten, bewustwording en houding tijdens deze sessie. Je weet voor jezelf wat te doen  om structureel een verandering in je leven aan te brengen/ te realiseren, die bij jou past.

Werkwijze:

 • Gratis telefonisch contactmoment
 • We plannen samen een datum in om de vitaliteitssessie te laten plaatsvinden;
 • Duur sessie: 1,5 uur
 • Tarief: € 125,- p/u excl. 21% btw.

Ben je écht toe aan verandering en verlang je naar een leven in balans? Meer rust, ontspanning, energie en plezier in jouw werk en/ of privéleven? Dan is deelname aan een vitaliteitssessie een prachtig cadeau aan jezelf en een waardevolle investering in een gezonde en vitale toekomst waarbij de veerkracht van jou voorop staat!

Bij Je Leven op Koers ben je op de juiste plek. Laat mij je begeleiden naar een ontspannen en vitaal krachtig leven waarin je jouw eigen regie (weer) in handen neemt. Bepaal jouw  koers, die past bij jou! Dat is wat ik jou gun. Jij jezelf ook?

Neem gerust contact met mij op door op de volgende link te klikken en het contactformulier in te vullen  Contact | Je leven op koers  of stuur een  berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl  waarin je aangeeft interesse te hebben in een vitaliteitssessie (laat jouw telefoonnummer achter dan neem ik  zo spoedig mogelijk contact met je op) of bel direct 0615082862.

Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en …Lees verder..