Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Al die ballen in de lucht blijven houden? Nee, geen optie meer; dat kan anders!

“Ik geloof er in dat jij je gouden instrument van jouw toekomst bent. Jij kunt het roer omgooien door jezelf centraal te gaan stellen zonder je hierbij schuldig te hoeven voelen en zo weer rust en plezier in jouw hoofd en lijf vinden.”

Lees mijn gedicht

Persoonlijk

Jarenlang hield ik het vol me staande te houden binnen de waan van de dag. Ik dacht en voelde precies wat er in een ander leefde en  handelde hier ook naar door constant  te zorgen voor de ander…… Stapje voor stapje was ik mezelf aan het verliezen, totdat de genadeslag kwam en ik letterlijk omkiepte en alleen nog maar als een dweil op de bank kon hangen en de dag zich voortsleepte van bed naar bank naar stoel. Mijn energie lekte weg.

Sociale contacten onderhouden ging ook nog maar moeizaam en als finishing touch daalde mijn inkomen hierdoor fors. Ik zat in een neerwaartse spiraal  waar ik geen grip meer op leek te hebben.

Waarom was het zover met mij gekomen? Wat zou het fijn geweest zijn als ik in een eerder stadium (zelfs nog voordat ik geheel uitviel) bij iemand terecht had gekund die hier de juiste expertise in had en met mij “mee had kunnen lopen”.

De drukte van  het werk in combinatie met een complexe thuissituatie; hierbij opgeteld mijn persoonlijke valkuilen (hoog sensitief), werden  me uiteindelijk  te veel. Nu weet ik beter: Sensitiviteit is juist mijn kracht.  Ik dacht letterlijk: “Is dit nu het leven?” Ik besefte dat ik het niet meer op deze manier wilde en ik moest kiezen voor mezelf. Ik wilde rust in mijn leven vinden!

Ik leerde in deze zware tijd heel goed naar mijn lichaam te luisteren en langzaamaan rolde er als het ware een stappenplan uit dat  mij deed beseffen dat deze stappen zo werkten dat ik op den duur weer rust vond en volledig in mijn kracht kwam te staan. In samenwerking met mijn businesscoach werd mijn bedrijf “Je Leven op Koers” geboren.

Dankzij  de Persoonlijke Rust- Energie coaching  “En…..nu ik!” werd ik zelf mijn gouden instrument van mijn toekomst waardoor ik in vrijheid een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven kan leiden. Rust in mijn hoofd en lijf! De sprankel, energie en passie in mij zijn weer  tot leven gekomen.  Wanneer jij voor jezelf kiest en in jezelf gaat investeren, kun jij ook in vrijheid een gelukkig, zinvol, krachtig en ontspannen leven gaan leiden. Rust in hoofd en lijf voor jou! 

Welzijn van de mens staat voor mij  hoog in het vaandel.  Zo ook in de 25 werkzame jaren in het onderwijs. Gezondheid en welzijn gaan vooraf aan kunnen leren, kunnen presteren. Waar het in het leven werkelijk om draait is om in een gezonde balans te raken waarin jij jezelf centraal plaatst.

Zelfwaardering, liefde en zorg voor jezelf  zijn voorwaarden om er ook voor anderen te kunnen zijn.  Het zijn waarden  waarnaar ik zelf leef.

Ik richtte “Je Leven op Koers” op met het doel zorgzame personen te steunen naar rust in hoofd en lijf en hen te begeleiden in hun zoektocht naar balans, regie en  sprankeling in hun leven. Met dit bedrijf onderscheid ik me van veel andere coaches en hulpverleners. De logische, voor iedereen herkenbare stappen richting ” Rust in hoofd en lijf!” zijn concreet, toegankelijk en realiseerbaar. Je ervaart dat jij je gouden instrument van jouw toekomst bent.

Met “Je leven op koers” maak je de voor jou noodzakelijke beweging naar een ander leven waarin jij je eigen koers bepaalt. Jij bepaalt de richting van jouw leven! Jij vindt weer rust en plezier in jouw hoofd en lijf! 

Ja dat wil ik

Ik voelde me neergeslagen, depressief en energieloos. Mijn energie werd ook uit me getrokken door situaties in mijn privé leven, maar ook op mijn werk door de corona situatie. Ik functioneerde op de automatische piloot echter merkte ik van tijd tot tijd dat er niets meer uit me kwam qua productiviteit of denkwerk. Zodra de laptop open ging en ik weer 25 mailtjes in mijn inbox had klapte ik dicht. Ik zat er redelijk doorheen zowel op mijn werk als …Lees verder..