Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

“En….nu ik!” adviessessie van “Je Leven op Koers” is een gesprek tussen jou en mij (Chantal Smeets).

Wil jij dolgraag rust in je hoofd en je lijf, vrijheid voelen en een gelukkig leven leiden? Je weet niet hoe hier te komen? Ik deel graag mijn  kennis en inzichten met je in een gratis adviessessie.

 

Opbrengst van gesprek: Een verhelderend beeld op jouw situatie.

2 X in de week heb ik plek om een 1 op 1 sessie in te plannen voor zorgzame personen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zoals jij, die nauwelijks aan zichzelf toekomen en zich verwijderd van hun innerlijk voelen. Jij wil loskomen van al die ballen in de lucht te moeten houden? Jij wil rust in hoofd en lijf? Jij bent uniek; jij mag er zijn. Het is NU tijd voor jou!

Jarenlang heb ik zelf in een strak stramien geleefd. Mij is het gelukt weer bij mezelf te komen en  uit die kooi om mij heen te breken. Dit is wat ik jou ook zo enorm gun. Maak de keus en kies voor jezelf en vindt rust.

Om je hiermee op weg te helpen, nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend  persoonlijk  of telefonisch gesprek. We brengen in dit gesprek jouw situatie in beeld en kijken wat “Je Leven op Koers” voor jou kan betekenen. Ik geef je praktisch advies hoe jij  succesvol uit je geprogrammeerd leven los kunt komen. Meld je hieronder nu aan of stuur even een mailtje naar info@jelevenopkoers.nl. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Je mag ook bellen naar 06 15082862 om een gratis adviessessie  in te plannen. Uit dit gesprek blijkt of rust-coaching “En….nu ik!” jou het juiste brengt.:)

Wanneer je zeker weet dat dit het juiste moment voor jou is om NU jezelf centraal te stellen en rust te vinden , nodig ik jou uit in actie te komen en een vrijblijvend adviessessie aan te vragen.

 

Ik meld me hier graag aan voor een gratis adviessessie.

 

 

 

 

Marion (51 jaar): Ik heb te veel hooi op mijn vork genomen op het werk waardoor ik overbelast geraakt ben. Dat heeft er voor gezorgd dat ik onzeker ben geworden over waar mijn grenzen liggen. Die moet ik terugvinden. Met de oefeningen die ik van Chantal geleerd heb kan ik voor mezelf beter mijn eigen grenzen afbakenen. Daarvoor is het heel belangrijk steeds te  luisteren naar mijn gevoelens. Ik zal ermee aan de slag moeten blijven. Oefening baart kunst. Ik …Lees verder..