Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Zin in een GRATIS PROEFLES POWERWALK? Dat kan! 😍

Wil jij EEN BETERE CONDITIE, STERKERE SPIEREN, EEN GEZONDER EN STERKER HART, AFSLANKEN, PSYCHICHE OPPEPPER, NIEUWE MENSEN ONTMOETEN? Lees dan even door. 😀

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie.

Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert.

Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Gratis Proefles Powerwalk

Sluit ook jij  aan bij de GRATIS  PowerWalk proefles? Ben je geïnteresseerd?

Wil je met veel plezier in beweging zijn?

Meer energie krijgen en fitter worden?

Wil je een stap zetten naar een gezonder leven?

Dan is POWERWALKEN echt iets voor jou!

Iedereen kan het  doen!

Juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. Wij vinden jouw gezondheid super belangrijk en dat van onszelf ook.

Mijn naam is Chantal Smeets (gecertificeerde Powerwalk trainer opgeleid via de PowerWalk Club) en vanuit Je Leven op Koers verzorg ik de PowerWalk lessen in de gemeente Maastricht Heuvelland . Daarnaast geef ik  zoals je wellicht al weet 😉 ook 5-weekse MindfulRun en MindfulWalk cursussen.

Mooie aanvulling/ kruisbestuiving op elkaar. 

Duur les: 60 minuten

Lesdagen en lestijden:

  • Maandagavond van 19.00-20.00 uur

Startlocatie: Start vanaf de St. Hubertuslaan ter hoogte poort Tapijnkazerne.

  • Woensdagavond van 19.30 -20.30 uur

Startlocatie: Start vanaf St. Hubertuslaan  ter hoogte Tapijnkazerne, Maastricht.

  • Zondagochtend van 9.45 uur – 10.45 uur

Start vanaf St. Pietersberg Luikerweg 71, Maastricht.

  • Ik heb interesse. Ik kan geen van bovenstaande data of tijdstippen, maar heb wel interesse. Welke dagen en tijdstippen zouden jou schikken? Geef het gerust even door zodat ik kan inventariseren.

Startlocaties kunnen in de loop van de tijd veranderen! Wel binnen Maastricht.

Tarieven/ geldigheid/ afmelden 

€ 80,00 voor een strippenkaart van 10 lessen. Afmelden tot uiterlijk tien uur voorafgaand aan de les. Dus afmelden vóór 9.00 uur in de ochtend. Korter dan tien uur wordt een strip in rekening gebracht. (Dit om te voorkomen dat op het laatst  de training voor overige deelnemers niet door kan gaan omdat er te weinig deelnemers die dag zijn/ is helaas te vaak uit ervaring gebleken).

Vanaf moment van aanmelding is je strippenkaart (incl. evt. eens een keer een afmelding door bv een griep etc.) 12 weken geldig. Door ervaring is max. 12 weken in deze tekst opgenomen moeten worden omdat de praktijk uitwees dat men zich te pas en te onpas afmeldde en er geen duidelijkheid was hoe lang rittenkaart geldig was. Feestdagen vallen hier buiten.

Kledingadvies

Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken. Lekker en comfortabel zittende schoenen, bijvoorbeeld bergschoenen of sportschoenen.

Aanmelden

Ook zin om aan te sluiten? 😍 Zin in een gratis proefles PowerWalk?

Meld je aan door onderstaande contactgegevens in te vullen. 

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Tot gauw!

Aanmelden Powerwalk

Powergroet,

Chantal

Ik was emotioneel, sliep slecht, huilde al bij een kookprogramma, wist hier alleen niet meer uit te komen. Wel werkte ik nog gewoon door, deed mijn studie en als alleenstaande moeder ging thuis ook alles door. Aan mijn werkgever aan gegeven dat ik hulp nodig had voor ik ging uitvallen. Zo kwam ik bij Chantal terecht. Tijdens het traject kwam ik al snel erachter dat teveel spreekwoordelijke balletjes hoog houden (ook balletjes die niet van mij waren) en daarnaast niet …Lees verder..