Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitsprogramma En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

MINDFUL WALK en RUN MAASTRICHT- HEUVELLAND
Wil je meer ontspanning, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie  opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Run cursus, de Mindful Walk of een éénmalige Mindful Walk Clinic.

In de buitenlucht ga je samen met mij op een ontspannen en leuke manier in de prachtige natuur aan de slag met:

– hardloop technieken om makkelijker en beter te leren hardlopen

– ademhalingstechnieken, voor meer energie, tijdens en na het lopen

– yoga oefeningen, om jezelf soepel en flexibel te houden of te maken

– mindfulness oefeningen, voor meer ontspanning in je leven

De cursus/ Clinic is geschikt voor de beginnende en de gevorderde loper.Een Mindful Run en Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. De lessen zijn in kleine groepjes en duren anderhalf uur. Voor data start cursus / Clinic en meer info klik hier https://www.mindfulrun.nl/maastricht/ Zie ik je? Top!

Monique  raadt Je Leven op Koers aan.
Bijzondere ervaring ,afgelopen 5 weken mindfulrun gevolgd bij Chantal Smeets.
Had nooit gedacht dat ik als astma patiënt en hooikoorts patiënt deze neus ademhaling onder de knie zou krijgen !!
Het is gelukt, al vrijwel van begin af aan. Hoop dat het me blijft lukken om deze bijzonder fijne ademhaling in te blijven zetten in dagelijkse stress situaties in mijn leven ,IK GA ERVOOR!!!
Chantal bedankt ,het was een bijzondere fijne ervaring waarbij het eens niet om het presteren gaat!!!!

 

Nadia Verheggen raadt Je Leven op Koers aan.
Dankzij de cursus mindfulrun heb ik plezier gekregen in rennen. Chantal leert je niet alleen ren, maar ook een fijne ademhalingstechniek. Deze techniek is toepasbaar in het dagelijks leven en helpt meer rust te creëren. Daarnaast heb ik veel baat bij tijdens mijn hardloopsessies (meer energie).

Chantal Smeets is een zeer kundige, leuke instructrice die haar aandacht goed weet et verdelen over de deelnemers. Op een interactieve en creatieve manier krijg je nieuwe handvatten aangereikt en leer je ze toepassen. Ze weet yoga, ademhaling, rennen en mindfulness perfect te combineren.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat deze cursus geschikt is voor iedereen die klaar is om voor zichzelf te kiezen.
Een absolute aanrader!

Marion  raadt Je Leven op Koers aan.
5 weken lang na een fijne mindful walk op vrijdagmiddag heerlijk ontspannen het weekend in. Goede tips voor ademhaling, houding, aandacht voor jezelf maar ook voor de omgeving door het inzetten van je zintuigen. Bedankt Chantal.

 

Simone  raadt Je Leven op Koers aan.
Een erg fijne Mindful walk cursus gehad waarbij ik iedere keer weer goede tips en handvaten heb gekregen om toe te passen in mijn eigen situatie/leven. De fijne omgeving en de positiviteit van Chantal maken dit voor mij een heel erg fijne ervaring!!

 

Anoek  raadt Je Leven op Koers aan.
Onder deskundige begeleiding van Chantal hebben we oa basis loopscholingstechnieken geleerd. Zintuigen leren inzetten tijdens het lopen en leren focussen op het hier en nu. Prettig ontspannen buiten bezig zijn met hardlopen. In een sfeervol stadspark.Een moment voor jezelf! Heerlijk. Bedankt Chantal.

 

Een heerlijke, effectieve en rustgevende training, waarbij ademhaling, yoga-oefeningen en looptechniek centraal staan. Denise

 

Rennen was iets waar ik voor aanvang van de cursus altijd tegenop zag, maar wat ik nu als een uitdaging zie. Ik heb zo veel technieken geleerd om toe te passen en merk dat ik langer kan rennen dankzij de neus ademhaling. Hierdoor heb ik er toch plezier in gekregen, dus bedankt daarvoor.
De cursus was erg fijn en ik heb er zeker veel aan gehad. Bedankt voor je inzet en geduld. Ik vond het ook heel leuk om jou te ontmoeten. En wie weet komen we elkaar nog eens tegen! Lieve groet, Nadia

 

Gitta  raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

Mindful run was een heerlijke ervaring. Ik heb veel baat bij de geleerde technieken. Zelfs de neusademhaling, die aanvankelijk zo lastig leeek, onder de knie gekregen. In een prachtige omgeving echt een moment om tot jezelf te komen.

 

Audrey raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

De 5-weekse Mindful Run training was heel leuk om te doen en ik ga zeker verschillende ervaringen toepassen. Een hele andere beleving van sporten en hardlopen.

 

Bonny heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld.

5 Weken in een prachtige omgeving mogen deelnemen aan de mindful run. Buiten het feit dat het een heerlijk moment voor mezelf was, op eigen tempo geleerd hoe op een rustigere manier te rennen via neusademhaling, meer te genieten van de run. Een mooie ervaring die ik iedereen aan kan raden. Dank je wel Chantal!

 

Martijn  raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

Wat een rust straalt Chantal Smeets uit. Ze heeft een professionele aanpak en ademt Mindfulness en bewegen uit. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over Mindfulness en bewegen.

 

Elfi  heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld

Chantal begeleidde de 5 weekse Mindful Run erg fijn: goede tips over houding, ademhaling en het inzetten van je zintuigen. Het niveau van lopen maakte niks uit, voor beginner als voor zeer gevorderde lopers had ze aandacht, tips en handvaten. Hierdoor kwam ik snel weer op gang en kreeg ik mijn motivatie om te hardlopen eindelijk weer terug!
Chantal super bedankt, ook voor de mooie plekjes die ik leerde kennen! Aanrader

 

Denise  heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld

Mogen deelnemen aan de eerste sessie van power walk , het was heel fijn om te doen , mocht voor mij wel iets meer power in zitten mbt het wandelen . De mindfulness was geweldig , Chantal weet heel goed waar ze het over heeft en kan dat op een hele natuurlijk manier overbrengen.
Ik vond het heerlijk om te doen !

 

Suzanne  heeft Chantal Smeets / Je Leven beoordeeld

Ik heb de cursus mindfull walk gedaan en ik zou hem zeker aanraden het is zeer goede cursus met veel tips en vooral in een mooie omgeving.

 

Mary-ann raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

In het voorjaar de mindfulness walk cursus gedaan bij en met Chantal, heerlijk! Heb er veel geleerd en doe
Vrijwel dagelijks nog dingen die lekker voelen en vooral ook rust geven . Zoals vanochtend toen ik met de hond was wandelen en ik spontaan even stil stond bij mijn omgeving. Gespot door een andere wandelaar en vastgelegd op foto 😬. Chantal, bedankt en succes met de nieuwe cursisten !

 

Melanie (46 jaar): Herstellende van een depressie met binnenkort weer aan het werk in het vooruitzicht, was ik bang om opnieuw over mijn grenzen heen te gaan, omdat ik altijd alles voor iedereen goed wil doen, maar mezelf daarbij uit het oog verlies. Tijdens de workshop werd ik me ervan bewust dat ik mijn eigen grenzen eigenlijk al best goed ken. Door ze te benoemen en op te schrijven, blijven ze beter hangen. Ik heb geleerd hoe ik die grenzen …Lees verder..