Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

MINDFUL WALK en RUN MAASTRICHT- HEUVELLAND
Wil je meer ontspanning, minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie  opdoen? Geef je dan op voor de Mindful Run  of  de Mindful Walk cursus.

In de buitenlucht ga je samen met mij op een ontspannen en leuke manier in de prachtige natuur aan de slag met:

– hardloop technieken om makkelijker en beter te leren hardlopen

– ademhalingstechnieken, voor meer energie, tijdens en na het lopen

– yoga oefeningen, om jezelf soepel en flexibel te houden of te maken

– mindfulness oefeningen, voor meer ontspanning in je leven

De cursus/ Clinic is geschikt voor de beginnende en de gevorderde loper. Een Mindful Run en Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. De lessen zijn individueel of in kleine groepjes en duren anderhalf uur.

Een groepscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Een individuele cursus Mindful Run- of Mindful Walk cursus, 5 weken, 90 minuten per sessie kost € 450,- p/p

De cursussen starten vanaf locatie: St. Pietersberg Luikerweg 71 Maastricht.  

Bij groepsafname kunnen we locatie bespreekbaar maken.

Voor data start cursus  en evt. nog meer info:

  • Bij interesse in cursus Mindful Run of Walk in groepsverband neem contact met mij op 0615082862 of stuur gerust een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl
  • Wil je met eigen team/ groepje cursus Mindful Run of Mindful Walk volgen? Bij interesse in cursus Mindful Run of Walk in teamverband (minimale deelname vier personen) ook mogelijk een moment in overleg in te plannen. Neem contact met mij op 0615082862 of stuur gerust een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl
  •  Ik heb interesse in een individuele Mindful Run of Mindful Walk cursus. Data kunnen in onderling overleg ingepland worden. Bel bij interesse met Chantal 0615082862 of stuur gerust een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl

Leuk als ook jij erbij bent. Zie ik je? Top!

Marie-Louise raadt je leven op koers aan.

Bij Chantal de Mindfull walk gedaan. Zit je in een stressvolle periode of zit je teveel in je hoofd of gewoon omdat je me-time wilt met waardevolle tips die je meteen in de dagelijkse praktijk kunt toepassen dan zou ik dit zeker aanraden. Cursus die gericht is op houding, ademhaling en je zintuigen in een prachtige omgeving.

Gegarandeerd zen na elke wandeling.

Cissy raadt Je Leven op Koers aan.

Wanneer ga je beginnen met mindfulwalk?
Voor mij op het moment dat het allemaal wat druk werd in mijn leven.
Een avond voor mezelf, een avond buiten in de frisse en soms natte natuur, een avond om bewust te worden van alle andere mooie dingen om je heen, een avond met Chantal om tot rust te komen door inspanning.
Het voelde eerst vreemd om ’s avonds je knusse huis te verlaten voor een rondje wandelen in het donker, maar al gauw was ik blij dat het weer maandagavond was.
Het heeft mij zoveel rust gebracht, deze mindfulwalk samen met Chantal.
Een echte aanrader.
Cissy

Chantal Feijs: In de afgelopen weken heb ik de cursus mindfulrun gevolgd bij Chantal Smeets en ik vond deze cursus zeer waardevol.

We hebben ademhalingstechnieken geleerd die je op meerdere momenten kan inzetten, waardoor je grip krijgt op drukke situaties. Chantal geeft deze cursus op een fijne en positieve manier in een mooie omgeving.

Bedankt hiervoor,

Chantal Feijs

Yvette Kuiper raadt Je Leven op Koers aan.

“Meer lucht, dat gaf de Mindful Run van Chantal me. Letterlijk, omdat ik mezelf een verkeerde ademhaling had aangeleerd. Maar ook de ervaring wat meerennen in het tempo van een ander betekent. Weten dat je kunt kiezen daarmee te stoppen voelt goed. De Mindful Run was voor mij een prettige manier om dit type zienswijzen nog eens te onderzoeken en er eigen keuzes in te maken.”

Ingrid Ing raadt Je Leven Koers aan.

Fijne cursus, echt even alleen maar bezig met jezelf en je zintuigen. Neusademhaling en hardlopen was wel even een dingetje om onder de knie te krijgen, tempo is een stuk lager. Heel veel fijne ontspanningsoefeningen gedaan, waardoor ik beter slaap!

Iris en Daniel Jaspers raadt Je  Leven op Koers aan. 24- oktober 2020. De trainingen en sessies (basis en vervogcursus) die wij de afgelopen maanden hebben ondernomen onder jouw begeleiding hebben wij als verrijkend en zinvol ervaren. Hebben goede tools ontvangen om mindful aan ons zelf te werken en dat pakken wij nu ook gezamenlijk op. Een hele mooie ervaring en bovenal in een meer dan prettig gezelschap.

Renske Meertens raadt Je Leven op Koers aan.

Bij Chantal heb ik geleerd hoe ik mijn adem zo kan gebruiken dat deze tijdens het hardlopen in mijn voordeel werkt. Op een ontspannen manier met veel gemak loop ik een heel eind. Ik krijg er zo veel energie door dat ik nu drie maal per week met heel veel plezier ren! Nooit gedacht dat ik hardlopen zo fijn en ontspannend zou ervaren. Dank je wel Chantal: je cursus was top!

Britt Rompen raadt Je Leven op Koers aan.

Ik heb de individuele 5-weekse MindfullWalk cursus vorige week afgerond en ben ondertussen bezig met de verdiepende vervolgcursus. Ik zocht naar meer beweging en energie tijdens/na de lockdown weken. De buitenlucht, de omgeving St. Pieter, het bewuste ademen, de technieken, de zuurstofboost, de zintuigen die worden geprikkeld en de prettige begeleiding van Chantal zorgen voor een hele fijne ervaring. De drukte van alledag raakt op de achtergrond en het energielevel krijgt een boost. Het maakt actief, positief en creatief. Je groeit ervan als mens. Zeker iets om jezelf te gunnen. Chantal bedankt 🌼🌞

Claudia Mullenders raadt Je Leven op Koers aan.
Heerlijk gewandeld in een mooie omgeving. Veel geleerd, met name ademhalingstechnieken. Ontdekken dat wandelen zowel rust als energie geeft.

Rebecca raden Je Leven op Koers aan
4 juni 2020. Ind. mindful Walk

Ik wilde altijd maar sterk zijn en door blijven gaan, vooral geen aandacht besteden aan wanneer het even niet goed ging.
Door blijven werken, alle ballen in de lucht willen houden en vooral niet toegeven aan signalen die mijn lichaam gaf op momenten dat het begon op te raken.
Door een aantal nare gebeurtenissen in mijn privé leven die zich rap na elkaar opvolgden en het niet besteden van aandacht hieraan was het op een gegeven moment toch echt klaar; zowel fysiek als geestelijk. Ik kwam thuis te zitten met nare lichamelijke klachten voortkomend uit stress en spanningen die zich meer dan een jaar hadden opgebouwd. De Mindfulness walk sprak me aan door de combinatie van wandelen in de natuur met de oefeningen. Chantal heeft mij geleerd om mij meer bewust te zijn van het hier en nu, in plaats van altijd maar bezig te zijn met wat er nog komen gaat. Door de cursussen heb ik een stukje rust gevonden, niet meer zo willen haasten en om weten te gaan met piekergedachtes. De oefeningen die je doet tijdens de cursussen zijn makkelijk toepasbaar in de praktijk waardoor ik ze nog steeds dagelijks toepas om rustmomenten voor mijzelf te creëren. Chantal geeft je hiervoor goede handvaten zodat je dit ook na het volgen van de cursussen ten allen tijden zelf kunt toepassen. Ik zou deze cursussen dan ook zeker aan iedereen aanraden die rust, ontspanning en helderheid in zijn hoofd zoekt. Dank je wel Chantal, het was fijn samenwerken.

Jolanda Rekelhof Trazz Horeca raadt Je Leven op Koers aan.
12 maart ·
De enthousiaste Chantal leidde de 5 weekse Mindful Run met veel passie, goede tips over houding, ademhaling en het inzetten van je zintuigen. Echt een aanrader voor beginner als voor zeer gevorderde lopers.
Chantal super bedankt, ook voor de mooie plekjes in Maastricht zelfs in de regen. Aanrader voor iedereen die op een andere rustgevende manier met bewegen bezig is.

Sylvia Borgions raadt Je Leven op Koers aan.
11 maart ·
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de cursus Mindful run in oktober 2019 en de vervolgcursus in januari 2020. Rentechnieken opgedaan en veel gehad aan rust en ontspanning in hoofd en lijf. Echt een aanrader! Bedankt Chantal!

Joyce Verheijden raadt Je Leven op Koers aan.
10 december 2019 ·
De laatste weken heb ik met veel plezier deelgenomen aan de Mindful Walk bij Chantal Smeets. Het is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning. We hebben al flink gelopen en onderweg heerlijk genoten. Ik verheug me op het vervolg in januari.

Anita Boere raadt Je Leven op Koers aan.

In januari 2020 gestart met de vervolgcursus en deze gisteren met veel plezier afgerond. Chantal het was weer top! 10-10-2019: Afgelopen 5 weken met veel plezier de Mindfull Run gedaan bij Chantal.
Knap hoe zij je in 5 lessen, op een rustige en aangename wijze, de technieken voor het
hardlopen in je eigen tempo leert. Ik verheug me al op de vervolgcursus!

Marielle Kicken raadt Je Leven op Koers

Ik heb aan de vijf weekse cursus Mindful walk deelgenomen.
Het is fijn om tot jezelf te komen in de natuur en mooie omgeving.
Chantal geeft fijne tips betreffende ademhaling en wandeltechnieken.
Het was leuk om deze cursus in een kleine groep samen te doen.
Chantal bedankt

Flore Joskin raadt Je Leven op Koers aan.
Tijdens het International Mental Health Festival deed ik mee aan een Mindful Run workshop. Wat een heerlijke manier om te ontspannen! Chantal is iemand die je op een hele warme en prettige manier kan begeleiden. Ik kreeg bovendien goede tips bij het hardlopen. Smaakt naar meer!

Jessy Austen raadt Je Leven op Koers aan.
Onder de bezielende leiding van Chantal de 5 weekse training mindfull hardlopen gevolgd. Het was een erg leuke en prettige groep. Vooral geoefend op de ademhaling, loophouding, vertrouwen hebben in jezelf en de ander, en het bewust hardlopen niet prestatie gericht. Aan het eind van de les steeds met een totaal ontspannen en relaxt gevoel naar huis gegaan. mindfullness is echt aan te bevelen en Chantal maakt de eerste stap heel makkelijk om er mee te beginnen. Bedankt

Floor Severens raadt Je Leven op Koers aan.
Kleine groep, fijne sfeer en veel te weten gekomen over ademhaling en rentechniek

Monique  raadt Je Leven op Koers aan.
Bijzondere ervaring ,afgelopen 5 weken mindfulrun gevolgd bij Chantal Smeets.
Had nooit gedacht dat ik als astma patiënt en hooikoorts patiënt deze neus ademhaling onder de knie zou krijgen !!
Het is gelukt, al vrijwel van begin af aan. Hoop dat het me blijft lukken om deze bijzonder fijne ademhaling in te blijven zetten in dagelijkse stress situaties in mijn leven ,IK GA ERVOOR!!!
Chantal bedankt ,het was een bijzondere fijne ervaring waarbij het eens niet om het presteren gaat!!!!

Nadia Verheggen raadt Je Leven op Koers aan.
Dankzij de cursus mindfulrun heb ik plezier gekregen in rennen. Chantal leert je niet alleen ren, maar ook een fijne ademhalingstechniek. Deze techniek is toepasbaar in het dagelijks leven en helpt meer rust te creëren. Daarnaast heb ik veel baat bij tijdens mijn hardloopsessies (meer energie).

Chantal Smeets is een zeer kundige, leuke instructrice die haar aandacht goed weet et verdelen over de deelnemers. Op een interactieve en creatieve manier krijg je nieuwe handvatten aangereikt en leer je ze toepassen. Ze weet yoga, ademhaling, rennen en mindfulness perfect te combineren.

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat deze cursus geschikt is voor iedereen die klaar is om voor zichzelf te kiezen.
Een absolute aanrader!

Marion  raadt Je Leven op Koers aan.
5 weken lang na een fijne mindful walk op vrijdagmiddag heerlijk ontspannen het weekend in. Goede tips voor ademhaling, houding, aandacht voor jezelf maar ook voor de omgeving door het inzetten van je zintuigen. Bedankt Chantal.

Simone  raadt Je Leven op Koers aan.
Een erg fijne Mindful walk cursus gehad waarbij ik iedere keer weer goede tips en handvaten heb gekregen om toe te passen in mijn eigen situatie/leven. De fijne omgeving en de positiviteit van Chantal maken dit voor mij een heel erg fijne ervaring!!

Anoek  raadt Je Leven op Koers aan.
Onder deskundige begeleiding van Chantal hebben we oa basis loopscholingstechnieken geleerd. Zintuigen leren inzetten tijdens het lopen en leren focussen op het hier en nu. Prettig ontspannen buiten bezig zijn met hardlopen. In een sfeervol stadspark. Een moment voor jezelf! Heerlijk. Bedankt Chantal.

Een heerlijke, effectieve en rustgevende training, waarbij ademhaling, yoga-oefeningen en looptechniek centraal staan. Denise

Rennen was iets waar ik voor aanvang van de cursus altijd tegenop zag, maar wat ik nu als een uitdaging zie. Ik heb zo veel technieken geleerd om toe te passen en merk dat ik langer kan rennen dankzij de neus ademhaling. Hierdoor heb ik er toch plezier in gekregen, dus bedankt daarvoor.
De cursus was erg fijn en ik heb er zeker veel aan gehad. Bedankt voor je inzet en geduld. Ik vond het ook heel leuk om jou te ontmoeten. En wie weet komen we elkaar nog eens tegen! Lieve groet, Nadia

Gitta  raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

Mindful run was een heerlijke ervaring. Ik heb veel baat bij de geleerde technieken. Zelfs de neusademhaling, die aanvankelijk zo lastig leeek, onder de knie gekregen. In een prachtige omgeving echt een moment om tot jezelf te komen.

Audrey raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

De 5-weekse Mindful Run training was heel leuk om te doen en ik ga zeker verschillende ervaringen toepassen. Een hele andere beleving van sporten en hardlopen.

Bonny heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld.

5 Weken in een prachtige omgeving mogen deelnemen aan de mindful run. Buiten het feit dat het een heerlijk moment voor mezelf was, op eigen tempo geleerd hoe op een rustigere manier te rennen via neusademhaling, meer te genieten van de run. Een mooie ervaring die ik iedereen aan kan raden. Dank je wel Chantal!

Martijn  raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

Wat een rust straalt Chantal Smeets uit. Ze heeft een professionele aanpak en ademt Mindfulness en bewegen uit. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over Mindfulness en bewegen.

Elfi  heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld

Chantal begeleidde de 5 weekse Mindful Run erg fijn: goede tips over houding, ademhaling en het inzetten van je zintuigen. Het niveau van lopen maakte niks uit, voor beginner als voor zeer gevorderde lopers had ze aandacht, tips en handvaten. Hierdoor kwam ik snel weer op gang en kreeg ik mijn motivatie om te hardlopen eindelijk weer terug!
Chantal super bedankt, ook voor de mooie plekjes die ik leerde kennen! Aanrader

Denise  heeft Chantal Smeets / Je Leven op Koers beoordeeld

Mogen deelnemen aan de eerste sessie van power walk , het was heel fijn om te doen , mocht voor mij wel iets meer power in zitten mbt het wandelen . De mindfulness was geweldig , Chantal weet heel goed waar ze het over heeft en kan dat op een hele natuurlijk manier overbrengen.
Ik vond het heerlijk om te doen !

Suzanne  heeft Chantal Smeets / Je Leven beoordeeld

Ik heb de cursus mindfull walk gedaan en ik zou hem zeker aanraden het is zeer goede cursus met veel tips en vooral in een mooie omgeving.

Mary-ann raadt Chantal Smeets / Je Leven op Koers aan.

In het voorjaar de mindfulness walk cursus gedaan bij en met Chantal, heerlijk! Heb er veel geleerd en doe
Vrijwel dagelijks nog dingen die lekker voelen en vooral ook rust geven . Zoals vanochtend toen ik met de hond was wandelen en ik spontaan even stil stond bij mijn omgeving. Gespot door een andere wandelaar en vastgelegd op foto 😬. Chantal, bedankt en succes met de nieuwe cursisten !

Els 40 jaar: “Mijn draaglast is groter dan mijn draagkracht” had ik last van. Te weinig tijd voor mezelf, te veel zorgen naar anderen toe. Fijn wanneer ik iemand kan helpen maar dan is mijn valkuil mij daarin te verliezen en meer tijd voor andere vrij te maken dan voor mezelf. Werd allemaal te veel. Weinig tijd voor vrolijkheid en geluk. Levensenergie mis ik….soort sprankel. Verleden jaar bijna tegen burnout aangelopen. en ik zag dat dit jaar met de herfst …Lees verder..