Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Suzanne (34 jaar)

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en alles in mij schreeuwde om rust. Rust aan mijn hoofd. Mijn gedachten gingen van links naar rechts en lieten me niet meer los. Toen ik eenmaal tegen die lamp aanliep en dan ook goed onderuit ging voelde ik me verdrietiger dan ooit. Ik had gefaald. Alle ballen waren uit mijn handen gevallen. Zo kwam ik bij Chantal terecht. In eerste instantie vond ik het enorm confronterend. Iedere module ging het steeds beter.

Ik had absoluut geen twijfels om bij Chantal te starten. Het dal was bereikt en er moest iets gebeuren. Als ik het zelf had gekund was het niet zover gekomen. Er waren twee collega’s waar ik van wist dat ze het traject ook gevolgd hadden. Ik heb bewust geen vragen gesteld, omdat ik er met een open blik in wou stappen.

Rust aan mijn hoofd was voor mij het belangrijkste doel. Dit doel heb ik dan ook bereikt. Hier ben ik heel blij mee, maar dat was niet het enige dat het me opleverde. Misschien nog wel veel belangrijker was dat ik mezelf weer terug vond. Niet bewust dat ik mezelf überhaupt kwijt was. Ik kreeg weer zin om dingen te ondernemen. Plezier te maken met de mensen om mij heen.

Ik denk dat de 6 modules voor iedereen van toepassing zijn. Ook denk ik dat het een verrijking voor iedereen is om zo met zichzelf aan de slag te gaan. Chantal weet wat ze doet en is er voor jou. Niet voor de ander maar voor jou. Het wordt jouw proces en zij begeleidt je hierin. Het is een 1 op 1 proces en dat maakt het prettig vind ik. Ik merkte in alles dat ze er alles uithaalde om mijn doel te bereiken. En dat is zeker gelukt.

Ik ben Chantal enorm dankbaar voor haar begeleiding om mijn leven weer op koers te krijgen. Het was zeker een pittig proces, maar alle moeite waard. Je krijgt genoeg bagage mee om je koers door te zetten. X

Voordat ik bij Chantal kwam was ik niet mezelf. Ik had een drukke periode achter de rug, waarin ik eveneens net een jaar geleden moeder was geworden van een prachtige dochter. Na een half jaar kwam ik terug van mijn zwangerschapsverlof en ik merkte dat ik volledig was opgebrand. Ik was moe, had weinig energie, kon moeilijk genieten van de dingen om me heen en ik had ontzettend veel behoefte aan rust in mijn hoofd. Na een half jaar werken, …Lees verder..