Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Nikki (35 jaar)

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen.

Ik was heel erg blij dat mijn leidinggevende met dit voorstel kwam. Zelf zou ik niet bij Chantal terecht zijn gekomen. Toen ik voor de eerste keer naar de website ging las ik de volgende zin:
Loop jij vast in jouw privé/ werk situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden? Ben je klaar om jezelf centraal te gaan stellen zonder je altijd schuldig te hoeven voelen?
Deze zin gaf perfect aan hoe ik me op dat moment voelde. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat dit programma bij mij paste en had ik veel zin om aan het programma te beginnen.

Het belangrijkste is dat ik mezelf centraal ben gaan stellen, zonder me hierbij schuldig te voelen. Dat geeft me weer rust en kan ik weer meer genieten van de leuke dingen in mijn leven.

Ik zou  dit programma zeker aanbevelen. Voornamelijk omdat de 6 modules voor iedereen van toepassing zijn. Tijdens de persoonlijke één op één sessies met Chantal bepaal je zelf je eigen koers. Alle acties worden aangepast aan de ervaringen die je bespreekt. Hierdoor zijn de acties die je maakt niet voor eenmalig gebruik, maar kan je deze constant gebruiken.

Ik ben blij dat ik via mijn leidinggevenden bij Chantal terecht ben gekomen. Tijdens de modules ga je samen met Chantal acties bepalen die van toepassing zijn op je eigen leven. Ik vind dit zeer belangrijk dat na afloop van het programma de acties niet stoppen, maar dat je deze kan blijven toepassen in je leven.

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen. Ik was …Lees verder..