Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Herken jij je hierin?

  • Jij zorgt graag voor de ander en voelt goed aan welke zorg je  partner, kinderen, ouders, mensen op het werk etc. behoeven?
  • Jij komt aan de buitenkant als een krachtig persoon over. Juist….ja…….alleen…..hoe is het met jou aan de binnenkant gesteld? Wie ben ik? Waar sta ik?
  • Het is je allemaal te veel in jouw hoofd; je hoofd lijkt wel een malende gedachtestroom?
  • Er knaagt  regelmatig een schuldgevoel?
  • Zelf heb je al enige tijd in de gaten dat al die stramienen, verantwoordelijkheden en verplichtingen waarin je vastzit je te veel zijn en dat het je op den duur kan gaan opbreken of zelfs al opbreekt? Maar …mijn dierbaren hebben toch zo hard mijn hulp nodig?
  • Door dat vastzitten stagneert jouw creativiteit?
  • Jouw gezondheid, relaties, werk en wellicht financiën lijden onder hoe jij je voelt?
  • Het is alsof je in een kooi leeft?

Wil je hier graag verandering in brengen dan nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend  persoonlijk  of telefonisch gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Zijn deze uitspraken jou bekend?

“En…nu ik! Ik vind het wel lastig omdat ik dan meteen het gevoel heb dat ik egoïstisch ben. Ik weet dat het niet zo is maar dat gevoel komt dan wel bij mij om de hoek kijken. Mag ik dat wel voor mezelf doen?”

“Altijd een luisterend oor voor de ander zijn dat is ook wel iets dat ik ken omdat ik altijd heel erg graag luister naar de ander maar zelf zou ik eigenlijk ook eens graag gehoord worden.”

“Heel veel mensen leunen op mij. Nu ik dat even niet meer kan, denk ik nu wil ik even op jullie kunnen steunen. Dat valt mij dus zo vies tegen dat er dan niemand voor mij is. Ik schuif “Wie ben ik?”en  “Waar sta ik?” steeds weer  aan de kant omdat ik steeds die sterke buitenkant laat zien. Altijd maar goed en groot houden voor de ander.”

“Ik cijfer mezelf vaak weg. Ik wil weten of het mijn vrienden, kinderen, mijn ouders, mijn vrienden goed gaat, help  hen waar nodig  en zet mezelf altijd op laatste plek.”

“Ik wil zo graag loskomen maar ik kan het niet alleen. Het is me vaak allemaal zoveel.”

Alleen kom je ver…….samen kom je verder.  

Wanneer je gewend bent om altijd voor anderen te zorgen en je hierbij weg te cijferen, kan het moeilijk voor je zijn om hierin het roer om te gooien. Je hoeft het dan ook niet alleen te doen. Ik wandel graag naast jou mee in jouw proces.

De tijd van excuses is voorbij; het is NU tijd voor jou. Neem de regie over jouw leven weer in handen, vind de balans in jezelf en ga weer stralen. Velen zijn jou voorgegaan. Zij hebben de stap gezet en hun leven weer op koers gekregen, met als resultaat een vrij, gelukkig , krachtig, zinvol en ontspannen leven.

Wil jij ook loskomen uit stramienen, patronen en verplichtingen?

Om je hiermee op weg te helpen, nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend  persoonlijk  of telefonisch gesprek. We brengen in dit gesprek jouw situatie in beeld en kijken wat “Je Leven op Koers” voor jou kan betekenen. Ik geef je praktisch advies hoe jij  succesvol uit je geprogrammeerd leven los kunt komen. Meld je hieronder nu aan of stuur even een mailtje naar info@jelevenopkoers.nl. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Je mag ook  bellen naar 06 15082862 om een vraag te stellen of direct een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik had al ’n half jaar ’n burn-out en kon wel koers, extra begeleiding gebruiken. Nadat ik je site had gelezen wist ik gewoon dat ik bij jou moest zijn.Tijdens ’t kenningsmakingsgesprek voelde ik meteen ’n klik; je inlevingsvermogen, je begrip, ’t warme, liefdevolle gevoel dat je me gaf, de tijd die je nam, emoties die er mogen zijn.’t Grootste resultaat is dat ik weer in mijn Kracht sta! Dat ik  weer naar de toekomst durf te kijken met Vertrouwen …Lees verder..