Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Wil jij EEN BETERE CONDITIE, STERKERE SPIEREN, EEN GEZONDER EN STERKER HART, AFSLANKEN, PSYCHISCHE OPPEPPER, NIEUWE MENSEN ONTMOETEN? Lees dan even door.

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie.

Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert.

Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Powerwalk

Sluit ook jij  aan bij de PowerWalk lessen? Ben je geïnteresseerd?

Wil je met veel plezier in beweging zijn?

Meer energie krijgen en fitter worden?

Wil je een stap zetten naar een gezonder leven?

Dan is POWERWALKEN echt iets voor jou!

Het is belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. Wij vinden jouw gezondheid super belangrijk en dat van onszelf ook.

Mijn naam is Chantal Smeets (gecertificeerde Powerwalk trainer opgeleid via de PowerWalk Club) en vanuit Je Leven op Koers verzorg ik de PowerWalk lessen in de gemeente Maastricht Heuvelland . Daarnaast geef ik  zoals je wellicht al weet  ook 5-weekse MindfulRun en MindfulWalk cursussen.

Mooie aanvulling/ kruisbestuiving op elkaar. 

Duur les: 60 minuten

Lesdagen en lestijden

  • Dinsdagavond van 19.00-20.00 uur

Startlocatie: Start vanaf de St. Hubertuslaan ter hoogte poort Tapijnkazerne.

  • Zondagochtend van 9.45 uur – 10.45 uur

Start vanaf St. Pietersberg Luikerweg 71, Maastricht.

  • Ik heb interesse. Ik kan geen van bovenstaande data of tijdstippen, maar heb wel interesse. Welke dagen en tijdstippen zouden jou schikken? Geef het gerust even door zodat ik kan inventariseren.

Startlocaties kunnen in de loop van de tijd veranderen! Wel binnen Maastricht.

Tarieven/ geldigheid/ afmelden 

€ 85,00 voor 10 lessen. Iedere week achter elkaar op dinsdagavond van 19.00 uur t/m 20.00 uur  EN drie zondagochtenden (je moest eens weten hoe lekker ook zo’n POWERWALK op de zondagochtend is 😊. Drie zondagochtenden van 9.45 uur t/m 10.45 uur omdat het me handig voor allen lijkt om de laatste training vóór de zomervakantie in te plannen.

Te weten: di 30 mei, di 6 juni, zo 11 juni, di 13 juni, di 20 juni, zo 25 juni, di 27 juni, di 4 juli, zo 9 juli en di 11 juli.  Daarna kijken we weer verder!

Ik werk niet meer met een strippenkaart omdat in de praktijk uitwees dat men zich al eens te pas en te onpas afmeldde en er zo geen duidelijkheid meer was hoe lang een rittenkaart geldig was. Dat kan bij te pas en te onpas afmelden heeeeeel lang duren kan ik je vertellen. Nu dus lekker duidelijk net zoals bij de mindful walk en de mindful run. Ik heb er weer zin in! Sluit ook jij weer aan? Heb je een vriendin, moeder, een ander die ook geïnteresseerd is? Meld je dan nu aan. Ik vertrek met een klein groepje en vol is  vol.

10 Weken achter elkaar een heerlijke Powerwalk!  

Kledingadvies

Makkelijk zittende kleding waarin je lekker kunt bewegen. Kleding in lagen is ook handig, zodat je iets uit of aan kunt trekken. Lekker en comfortabel zittende schoenen, bijvoorbeeld bergschoenen of sportschoenen.

Aanmelden

Ook zin om aan te sluiten? 😍 

Meld je aan door onderstaande contactgegevens in te vullen. 

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Tot gauw!

Powergroet,

Chantal

Aanmelden Powerwalk

Op zijn tijd ervaart iedereen op zichzelf ‘de sleur van het leven’. To do lijstje daar, dit moet zo en noem maar op. Toen ik contact met Chantal opnam, waren bij mij de nodige ‘kwaaltjes’ naar bovengekomen en ervaarde ik onvoldoende veerkracht om in mijn krachten te blijven staan. Zodoende heb ik gaandeweg een masker opgezet en ben ik ten koste van mezelf door blijven gaan. Uiteindelijk haalde ik weinig energie en plezier uit de dingen die ik deed, had ik sterk …Lees verder..