Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Ik liep over en voelde heel veel spanning in mijn lichaam ik kon niets hebben. Ik begreep mijn eigen reacties niet en er zat veel boosheid in mijn lichaam. Mijn verlangen was rust! Ik was op zoek naar iemand die warmte uitstraalt, maar tegelijkertijd niet te meegaand is. Daarnaast moest deze persoon er bij mij ook nog “doorheen kunnen prikken”.  Want inmiddels had ik een behoorlijke muur om mijzelf heen gebouwd.
Al meteen tijdens onze eerste kennismaking aan de telefoon voelde ik een klik. Na het lezen van de website maakte ik eerst een stapje achteruit. Ik ging nadenken, zag beren op de weg maar wou toch graag starten. Het grootste resultaat dat ik heb kunnen boeken is dat ik mij steeds meer in balans voel.  De eerste echte ommekeer is ontstaan nadat we het gehad hebben over ventileren en accepteren. Hierdoor zijn mogelijkheden ontstaan om verder te werken aan zelfvertrouwen, inzicht in het eigen handelen te vergroten en grenzen leren aangeven.  Door dingen los te laten en niet altijd alles doen voor een 10 creëer ik meer ruimte voor rust en voor de dingen die ik graag voor mijzelf wil doen.  Door meer bij mijzelf te blijven merk ik dat het mij lukt om de muur om mij heen langzaam aan het afbrokkelen is. Een hele mooie opmerking van een directe persoon zal mij bijblijven. Hé? Zo ken ik je niet, wat fijn om te zien. Je was volop aan het genieten dat is fijn om te zien. Waarom doe je dat niet vaker?  Ik denk dat wij samen inmiddels al weten dat ik jou zéker zou aanbevelen bij mensen die vastlopen of beter mensen die dreigen vast te lopen.
Ik zou jou willen omschrijven als een persoon die goed kan luisteren naar de ander.  Je neemt het probleem van de ander serieus en laat de ander in zijn/haar waarde. Je bent voor mij precies de persoon geweest die ik nodig heb gehad. Je straalt warmte uit maar bepaalt naar aanleiding wat ik vertel ook welke richting we op gaan. Ook op momenten dat ik zélf het gevoel had, nu ben ik er, kwam je weer met iets nieuws waardoor je mij aan het denken hebt gezet. Ik heb jouw manier van werken als prettig ervaren. En wil je graag bedanken voor de nieuwe inzichten die ik verworven heb. Elke keer ging ik weer op een prettige manier naar huis.

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen. Ik was …Lees verder..