Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Jezelf in 1 dag centraal stellen; Je Leven op Koers-dag! Van een geprogrammeerd leven naar een leven waar jij naar verlangt. Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden en gevangen in die kooi te leven?

Meld je dan hier aan.

Lieve groet,

Chantal

 

Aanmelden

Ik had een burn-out en hiervoor had ik een intensieve goede therapie gekregen. Na een paar maanden volledig aan het werk liep ik al tegen de muur. Ik wist welke tools ik kon inzetten, maar op momenten dat het niet goed ging en ik deze tools nodig had zette ik ze niet in. Ik zat gewoon vast: de e-mails stapelde zich op, het nakijkwerk kreeg ik maar niet af, ik vergat afspraken. Kort gezegd: Ik had gewoon geen overzicht meer.  …Lees verder..