Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Jezelf in 1 dag centraal stellen; Je Leven op Koers-dag! Van een geprogrammeerd leven naar een leven waar jij naar verlangt. Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden en gevangen in die kooi te leven?

Meld je dan hier aan.

Lieve groet,

Chantal

 

Aanmelden

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen. Ik was …Lees verder..