Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Jezelf in 1 dag centraal stellen; Je Leven op Koers-dag! Van een geprogrammeerd leven naar een leven waar jij naar verlangt. Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden en gevangen in die kooi te leven?

Meld je dan hier aan.

Lieve groet,

Chantal

 

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marion (51 jaar): Ik heb te veel hooi op mijn vork genomen op het werk waardoor ik overbelast geraakt ben. Dat heeft er voor gezorgd dat ik onzeker ben geworden over waar mijn grenzen liggen. Die moet ik terugvinden. Met de oefeningen die ik van Chantal geleerd heb kan ik voor mezelf beter mijn eigen grenzen afbakenen. Daarvoor is het heel belangrijk steeds te  luisteren naar mijn gevoelens. Ik zal ermee aan de slag moeten blijven. Oefening baart kunst. Ik …Lees verder..