Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Jezelf in 1 dag centraal stellen; Je Leven op Koers-dag! Van een geprogrammeerd leven naar een leven waar jij naar verlangt. Ben je er klaar mee om jezelf klein te houden en gevangen in die kooi te leven?

Meld je dan hier aan.

Lieve groet,

Chantal

 

Aanmelden

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en …Lees verder..