Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

21 Houd jij ook constant alle ballen in de lucht?

Houd jij ook constant alle ballen in de lucht?

De trein dendert maar door, je gaat op in de menigte, veel is op massa gericht. Wanneer je niet oplet word je mee gezogen met wat de ander denkt, doet, vindt…..We hebben ons aan heel veel te conformeren in de maatschappij; je valt anders buiten de boot. Is dit ook echt zo?  Wat vind jij? Wie legt jou dit op?

Mijn gedachtes en gevoelens waren altijd afgestemd op de behoefte van de ander en had maar weinig zicht op mijn eigen behoeftes. Dit kwam door altijd de ballen hoog in de lucht te moeten houden van mezelf. Ook ik denderde maar door en kreeg mezelf niet tot stilstand. Ik was me hier overigens zelf niet van bewust. Spijtig is dat ik me niet eerder realiseerde dat “een pas op de plaats” wonderen kon doen. Die pas op de plaats maakt iedereen voor zichzelf op z’n eigen manier. Neem jij die pas op de plaats? Hoe doe jij dit?

Mijn lievelingsplek is nog steeds mijn plekje op de bank. Dit plekje kende ook een tijd van wanhoop dat ik het allemaal niet meer aankon. Ik plofte hier neer om er niet meer vanaf te komen. Zat als het ware vastgenageld aan de bank; mijn energie lekte weg. De energie was er niet meer; deze was op door jarenlang alle ballen hoog te moeten houden. Mijn ouders die mijn volle aandacht kregen, mijn partner, mijn kinderen (waarvan zoon met autisme), mensen op mijn werk …

Kreeg ik de aandacht van mezelf? Nee hier was ik me niet van bewust. Ik had geen idee dat jezelf centraal stellen in dit leven ook geldt. Ja dit meen ik oprecht. Dit voelde voor mij egoïstisch en ik voelde ik me dan snel heel schuldig. Ik gunde me geen rust en het leven denderde aan mij voorbij als een trein. Geen rust, geen pas op de plaats, geen idee wat er nu echt in me omging en wat mijn lijf voelde. En hier herkennen zich zooooveel klanten in.

Hoe anders is dit nu. Ja het is nog steeds druk maar op een andere manier druk. Nu weet ik wat er in mij speelt, wat er voor mij toe doet, waar ik naar verlang. De situatie heb ik passend gemaakt aan hetgeen ik waarde  hecht. Hoe mooi is dat? Tuurlijk loop ook ik nog steeds tegen zaken aan. Het is de manier waarop ik deze “muurtjes” nu anders benader zonder dat ik er geheel van in de stress schiet of mijn emoties volledig met mij aan de haal gaan. Dit is het leven waar ik naar hunkerde. Het leven schikken op de manier zoals  het bij mij past. Het leven leven waar ik gelukkig van word. Een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.

Na de nodige studie, ervaring, bijwonen van seminars, workshops etc. doe ik nu de dingen die mij blij maken. Ik ben er voor mijn kinderen, partner, moeder, vriendinnen, klanten en heel belangrijk ook voor mezelf. Ik geef mezelf op gezette tijden volledige aandacht en geniet intens van de gecreëerde leefstijl die mijn programma En…nu Ik!  mijn klanten en mezelf biedt. Hier binnen bewandelt ieder zijn eigen proces.

Het programma biedt balans in jouw leven, een leven dat in teken staat van alle ballen in de lucht moeten houden. Het nodigt je uit te laten zijn wie je daadwerkelijk bent. Verleden week kreeg ik weer een mooi berichtje van een lieve klant: “Dankjewel voor jouw bijdrage aan het herontdekken van mezelf.” Prachtig toch; hier doe ik het allemaal voor. Hier word ik heel warm van en bied ook  jou heel graag mijn preventieprogramma “En….nu Ik!”. Klaar met alle ballen hoog te moeten houden? Volg mijn programma “En…nu Ik!” Jouw recept van geluk……Jouw gelukslessen in echte verbinding met jezelf. Bekijk hier een aantal recensies http://jelevenopkoers.nl/referentie/suzanne-38/ en vraag gerust een gratis kennismakingssessie aan. Binnen vijf maanden ben jij het gouden instrument van jouw toekomst.

Loop jij vast in jouw privé/ werk situatie door alle ballen constant in de lucht te moeten houden?  Zo kan het niet meer? Dat kan anders! Wil jij ook een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven? Ben je klaar om  “En…..nu ik!” een belangrijke rol te laten spelen? Is het NU tijd voor jou om tijd voor jou te creëren en ook echt stil te staan/ een pas op de plaats te nemen? Wanneer je geïnteresseerd  bent, klik dan hier http://jelevenopkoers.nl/diensten/1-op-1-sessie/ en vraag  gerust een gratis kennismakingsgesprek met mij aan. We tunen in op jouw situatie. Je krijgt een verhelderend beeld op jouw situatie en we kijken wat Je Leven op Koers voor jou kan betekenen.

Liefs,
Chantal

 

Na het programma En…nu ik! te hebben gevolgd weet ik weer wie ik ben en waar ik voor wil gaan. Ik had altijd verwachtingen waardoor ik altijd teleurgesteld was. Ik heb weer richting in mijn leven en mijn gedachten zijn rustiger. Ik ken mijn eigen kernwaarden en stel niet altijd meer voorop wat de ander van mij vraagt. Ik ben voor mezelf tot het inzicht gekomen dat ik niet alles van tevoren hoef te weten. Ik laat nu meer los …Lees verder..