Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

23 Van punt A naar B!

Blog: Van punt A naar B!

Afgelopen week woonde ik een bijeenkomst bij waar ik informatie kreeg om zo effectief mogelijk van punt A naar punt B te komen. Rechtstreeks op je doel af dus.
Kijk eens naar jezelf. Je hebt een doel voor ogen dat je heel graag wilt bereiken. Alleen al hierbij stil te staan geeft je vleugels. Je kwijnt weg in je droomwereld; prachtig, heerlijk om bij je doel aan te komen. Ben jij iemand met doelen in je leven of is het wellicht nu je dit leest: Welk doel streef ik na?  Genoeg mensen die ik spreek hebben geen concrete doelen en blijven steken in hun verlangens om er slechts over te dromen om direct daarop aan te vullen met hun innerlijke stem: “Gaat je toch niet lukken, begin er maar niet aan”. Deze stem kan ontzettend overheersend zijn waardoor je je constant laat leiden en niet verder komt dan je droomwereld.

Hoe vaak hoor ik dat iemand  is vast gelopen, thuis komt te zitten en de weg kwijt is. Hulp inroepen vanuit jezelf wordt een moeilijke kwestie omdat je zelf door situatie, die dieper en dieper gaat steeds onzekerder wordt. Je kunt minder goed voor jezelf opkomen, voordat je het weet ben je weken zo niet maanden of ja (geloof me maar) jaren verder. Je verlangens zijn groot uit  situatie te komen maar weet niet hoe. Juist ja hier zit het. JE WEET NIET HOE. Tuurlijk weet je dit niet; het is ook geen dagelijkse situatie die voor jou gewoon is om zo vast te lopen in je leven. Je vraagt er niet om maar er komt wel een dag dat je het allemaal niet meer ziet zitten om constant al die ballen zo hoog in de lucht te moeten houden waardoor je vastloopt in werk/ privé situatie. Je wilt uit deze situatie ontsnappen. Je krijgt veel begrip vanuit je omgeving (of wellicht geen begrip), velen zijn met jou begaan maar niemand inclusief jezelf weet hier uit te komen. Het kan zelfs zo extreem worden dat je het leven niet meer leuk vindt.

Dit is toch meer dan jammer? Het leven is om geleefd te worden en ieder mag dit op een manier doen die bij hem/ haar past wat een ander daar ook van vindt. En ook jij verdient een leven waar jij op jouw manier invulling aangeeft, waar jij je goed bij voelt zoals jij het aankunt. Gevoelens van vastzitten/ je eenzaam voelen vinden vaak achter de voordeur plaats en zodra je de drempel van de deur overstapt om naar buiten te treden zien we de ogenschijnlijke sterke jij. Sterke buitenkant maar wie ben jij en hoe voel je je van binnen? Kies voor jezelf en kies nu voor preventieprogramma En…nu Ik! zodat je bij jezelf thuiskomt en weet wie je bent, waar je naar verlangt, jouw doelen na kunt streven en niet alleen altijd goed voor die ander zorgt maar nu ook heel goed voor jezelf. Het roer gaat om. NU!

Wist je dat ik in onderhandelingen ben met arbo diensten, schoolbesturen, gemeente en andere organisaties om mijn dienst af te nemen? Dat zegt iets hè? Mijn doel om vele zorgzame, ambitieuze te helpen die vastlopen in werk en privé door constant alle ballen hoog te moeten houden weer eigen regie in handen te nemen en koers te bepalen is groot / heeeeel groot. Dit is een intens gevoel omdat ik weet hoe zij (wellicht jij) er aan toe zijn omdat ik daar gezeten heb waar jij nu zit of dreigt te komen zitten.

Ben jij ook vastgelopen/ dreig je vast te lopen? Wil jij  ook bij jouw doel terechtkomen/ jouw doel leren kennen maar weet je niet hoe? Ik kan jou helpen hoe van punt A naar punt B te komen. Ik doe dit met heel veel liefde en aandacht voor jou met af en toe een liefdevolle kritische duw in je rug indien deze noodzakelijk zou zijn.

Preventieprogramma “En…nu Ik”  biedt balans in jouw leven, een leven dat in teken staat van alle ballen in de lucht moeten houden. Het nodigt je uit te laten zijn wie je daadwerkelijk bent. Klaar met alle ballen hoog te moeten houden? Volg mijn programma “En…nu Ik!” Jouw recept van geluk……Jouw gelukslessen in echte verbinding met jezelf. Bekijk hier een aantal recensies http://jelevenopkoers.nl/referentie/suzanne-38/ en vraag gerust een gratis kennismakingssessie http://jelevenopkoers.nl/diensten/1-op-1-sessie/ aan. Binnen vijf maanden ben jij het gouden instrument van jouw toekomst.

Loop jij vast in jouw privé/ werk situatie door alle ballen constant in de lucht te moeten houden?  Zo kan het niet meer? Dat kan anders! Wil jij ook een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven? Ben je klaar om  “En…..nu ik!” een belangrijke rol te laten spelen? Is het NU tijd voor jou om tijd voor jou te creëren en ook echt stil te staan/ een pas op de plaats te nemen? Wanneer je geïnteresseerd  bent, klik dan hier http://jelevenopkoers.nl/diensten/1-op-1-sessie/ en vraag  gerust een gratis kennismakingsgesprek met mij aan. We tunen in op jouw situatie. Je krijgt een verhelderend beeld op jouw situatie en we kijken wat Je Leven op Koers voor jou kan betekenen.

Lieve groet,
Chantal

 

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en …Lees verder..