Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Veerkracht coaching En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

15 Gefrustreerd

Blog: Gefrustreerd

 

Ken je het gevoel gefrustreerd te zijn? Ja? Nou ik ook. Zo’n gevoel van onmacht, je wilt er heel graag iets aan doen, zo’n vretend gevoel in je maag, zelfs zo dat je er lichtelijk misselijk van wordt. Je voelt het tot in je borstkas borrelen en krijgt het ietsie benauwd alleen al bij de gedachten. Het is of je keel dicht geknepen wordt. Je maalt maar door en maalt maar door. Je gaat er mee naar bed en je staat er mee op. Het laat je niet los. Je zou het graag zo anders zien maar hoe je het ook aanpakt je stuit naar jouw idee steeds tegen gesloten deuren. Zoals jij in de situatie staat, staat de ander helaas niet en het lijkt alsmaar erger te worden. Je blijft maar rondjes draaien.

 

Je wordt er ondertussen niet vrolijker van, de frustratie blijft niet alleen bij jou maar breidt zich uit richting je kinderen en overige relaties. Jouw relaties lijden er onder. Je kinderen ondervinden er hinder van dat jij gefrustreerd door het huis wandelt. Op jouw beurt voel jij je  hier weer schuldig onder waarna je in snikken uitbarst. Lange uithalen; dit lucht op. Het liefst doe je dit in stilte waarbij niemand je ziet. Je kunt er weer tegenaan zo lijkt. Echter niet voor lang.

 

Voordat je het weet verzand je weer in dezelfde vicieuze cirkel en begint het weer van vooraf aan en beland je weer in de cirkel van frustratie t/m snikken met lange uithalen. Het houdt je in je grip. Wat is er allemaal aan de hand? Waarom gebeurt dit met mij? Waarom sta ik niet (meer) stevig in mijn schoenen en waarom laat ik me zo omver blazen? Mijn gedachten gaan met mij op de loop en ik krijg ze niet meer stop gezet. Alsmaar weer dat gepieker  dat iedere keer weer opplopt.

 

Wanneer houdt het op? Ik kan er niet meer mee omgaan. Mijn hoofd barst, heb zelf al eens het idee dat ik hyperventileer, slaap slecht en het  lijkt er op of mijn lichaam iedere dag wel weer iets anders voelt door deze druk die op mijn schouders leunt. Mijn nek en schouders zijn intens gespannen. Nee zo wil ik het niet meer. Deze stress wil ik vaarwel zeggen. Het wordt NU hoogste tijd voor mij los te komen uit dat gevoel van frustratie. Ik wil loskomen uit al die stramienen, patronen en verplichtingen. Herkenbaar voor jou? Lees dan snel door en vraag hier een gratis en vrijblijvende 1 op 1 sessie aan. In dit gesprek krijg je een verhelderend beeld en advies op jouw situatie. https://jelevenopkoers.nl/diensten/1-op-1-sessie/

Liefs,

Chantal

 

Ik voelde me altijd schuldig wanneer ik voor mezelf wilde kiezen. Ik deed het dan ook niet. Tot ik het programma “En …nu Ik! van Chantal tegenkwam. Toen wist ik: Ja dit wil ik. Het wordt nu echt tijd. Voordat ik het weet ben ik oud en heb nog steeds niet gedaan waar ik behoefte aan heb. Het is altijd die ander die voorop staat. Nu dus niet meer. Het is zo geweldig. Ik kies nu echt voor mezelf zonder …Lees verder..