Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

20 Milder voor jezelf.

Wees MILDER voor jezelf.

 

Hard voor jezelf zijn, je zelf niet zoveel gunnen, je altijd op de laatste plek plaatsen, anderen vooruit willen helpen; herkenbaar voor jou?

 

Voor de ander klaarstaan gebeurt vaak onbewust. Je doet het gewoon. Je hebt dit altijd als voorbeeld in je jeugd meegekregen. Je weet niet beter. Het mooie is……diep van binnen word je er ook nog blij van. Het raakt je zodra de ander weer opgebeurd is. Je verdiepen in de ander. Hoe de ander zich voelt , wat de ander nodig heeft, waar zijn of haar verlangens liggen. Jij zorgt er voor en wringt je in allerlei bochten om het voor de ander mogelijk te maken. Je hebt het zelf niet in de gaten; het is een vast patroon geworden. Zolang je nog staande blijft, het nog niet te veel energie kost en je alle zaken wat betreft privé en werk in balans hebt is nog niets of nog niet zoveel aan de hand. Maar dan? Wat wanneer het TE veel allemaal wordt? Ja dan stort jouw wereldje in, je valt als een kaartenhuis in elkaar en alles ligt plat. Jij bent niets meer waard maar de ander heeft ook niets meer aan jou. Was het dit allemaal waard van altijd maar zorgen, zorgen voor de ander? Wanneer je tot het besef komt dat je dit punt niet er op aan wilt laten komen heb ik een tip voor je.

 

Wees MILDER voor jezelf. Voel je de zachtheid van dit woord? Zodra ik “MILDER” lees doorstroomt mij een intens gevoel van relativeren, loslaten, makkelijker voor jezelf worden, minder de ander jouw leven voor jou laten bepalen/ regeren. Hoe mooi is dat deze zachtheid? Jij bent ook plotsklap volop in zicht. Ik weet zeker nu je dit stuk leest je ook al iets voelt. Wees stil, stop even met lezen en laat dit heerlijke gevoel door je heen stromen. Dit gevoel is ook voor jou bestemd.

 

Wil je meer tot inzichten voor jezelf komen? Kom zaterdag 3 februari naar mijn middag die ik voor jou organiseer. Neem het milde gevoel vanaf nu met je mee en maak deze middag voor jou mogelijk zonder enig excuus. Er is geen gewoonweg excuus…..jij maakt als vanzelfsprekend nu tijd voor jou; kan gebeuren wat wil. Je tintelt van binnen om nu ook eens te willen weten wat jouw verlangens in het leven zijn? Je denkt niet te veel na en geeft je gewoon op met of zonder vriendin. Dat maakt niet uit. Je voelt je deze middag echt niet alleen; daar zorg ik wel voor.

UNIEK AANBOD: WETEN WIE IK BEN en WAT IK WIL. Wanneer? ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018. Lees snel verder.
WEET JIJ WAAR JE DIEP VAN BINNEN NAAR VERLANGT?
WEET JIJ WAT JOUW MISSIE IS?
WEET JIJ WIE JE DIEP VAN BINNEN BENT?
KEN JIJ JE EIGEN IDENTITEIT?

Je bent echt niet de enige die hier diep van binnen geen weet van heeft. Door de hectiek van alledag ben je vaak alweer verdwaald van waar je zo graag naar toe wilde of dacht te weten waar je zo graag naar toe wilde.

Heb jij voor jezelf een kapstok gecreëerd in je leven wat je nu echt belangrijk vindt; waar je waarde aan hecht? Je maakt m.b.v. die kapstok de juiste keuzes voor jezelf?

Ik zal je verklappen dat er slechts weinig mensen zijn die 1,2,3 het antwoord op bovenstaande vragen voor handen hebben.

 

Helemaal niet erg. Dit is juist waarom ik met Je Leven op Koers mijn bedrijf gestart ben. Dit zijn vragen die mijn hele leven al met mij mee wandelen. Dit is waar ik warm van wordt. Lekker diepgaand ingaan op levensvragen. Zoooo mooi.

Ik bied je dan ook komende zaterdag 3 februari (je hebt nu nog lang tijd om te organiseren dat je er bij kunt zijn) een middag waar jij antwoord voor jezelf krijgt op bovenstaande levensvragen.

JIJ WEET NA DEZE MIDDAG WAAR JE DIEP VAN BINNEN NAAR VERLANGT
JIJ KENT NA DEZE MIDDAG JOUW MISSIE
JIJ WEET NA DEZE MIDDAG WIE JE BENT
KORTOM JIJ KENT JOUW IDENTITEIT.

Wanneer jij antwoord krijgt op jouw levensvragen dan kun je ook vasthouden aan je voornemens in het nieuwe jaar. Je weet waar je voor staat en wie je bent. Je weet wat je belangrijk vindt in je leven. Is dit zo belangrijk? Ja dit is zeker zo belangrijk. Dan geef je je kapstok als vanzelfsprekend voorrang en ga je een eigen commitment met jezelf aan. Het is dan niet alleen maar een kwestie van willen; nee het is veel sterker. Het is een verlangen voortkomend uit een stuk fundament dat je deze middag voor jezelf creëert.

Uniek aanbod: WETEN WIE IK BEN EN WAT IK WIL.
Wanneer? Zaterdag 3 februari 2018.

Na deze middag weet je voor jezelf het antwoord op de vraag wie je bent en wat je wilt.

Voor wie?

*Ben jij een lieve, zorgzame ambitieuze vrouw?
*Wil jij ook weten wie je nu eigenlijk bent en wat JIJ wilt?
*Jij wilt NU ook eens voor jezelf kiezen? 2018 Wordt nu eindelijk JOUW jaar?
*Zoek ook jij een omgeving van gelijkgestemden? Dan zit je hier goed.
* Je vertelt graag je verhaal maar je wilt er ook weer niet in blijven hangen; je wilt juist loskomen uit je geprogrammeerd leven en jouw pad binnen een opwaartse spiraal bewandelen?
* Je wilt een einde maken aan dat stemmetje in jou dat altijd mekkert dat er geen tijd is voor jezelf. Kom dan NU in actie.
*Dit wordt niet zomaar een middag praten. Nee dit is een begeleide middag, in een prettige omgeving onder gelijkgestemde lieve, zorgzame, en respectvolle vrouwen die allen vooruit willen. Jij ook?
* Jij wilt weten wie jij nu eigenlijk bent en wat je wilt?
* Jij voelt dat je je leven anders wilt inrichten; dat dit wellicht noodzakelijk is voor jezelf?
* Jij wilt er niet steeds over lezen maar nu ook echt gaan doen?
* Jij wilt dit doen in een veilige/ geborgen omgeving?

“Draag je het milde gevoel nog steeds mee?”

 

Meld je dan nu snel aan door:

Een chatbericht (klik onderaan foto) te sturen, waarin je kort aangeeft dat je je wilt aanmelden voor WETEN WIE IK BEN en WAT IK WIL. (meld je aan vóór zaterdag 27 januari) om zo een begin te maken aan een vrij, krachtig, liefdevol, zinvol en ontspannen leven voor jezelf. !!! Noteer in je bericht je emailadres, naam, adres, postcode en plaats.

Wanneer? Zaterdag 3 februari. (Gelukkig nog heel wat dagen om deze dag voor jezelf te kunnen organiseren).

Voor de kosten hoef je het ook al niet te laten. Pak nu dus je kans.

WAAR? KASTEEL VAESHARTELT, WEERT 9 TE MAASTRICHT
TIJD? 13.00 uur – 16.00 uur
KOSTEN: € 50,- (excl. 21% Btw) Neem je iemand mee die ook volop geïnteresseerd is? Zij betaalt slechts € 25,- (excl. 21% Btw)
Koffie/ thee en een versnapering staan voor jou klaar.

Dit is dus wat je hier gaat vinden.
• Middag helemaal voor jezelf in prachtige omgeving met gelijkgestemde lieve, zorgzame, ambitieuze en respectvolle vrouwen.
• (H) erkenning
• We praten elkaar niet de put in maar hebben altijd de intentie elkaar naar een hoger level te brengen. Altijd met de intentie er allemaal rijker door te worden en van elkaar te leren. Dat is de kracht van deze groep.
• Je krijgt een luisterend oor en op het juiste moment een relevante reactie zonder oordeel/ veroordeling van overige vrouwen.
• Een begeleide ochtend, in een prettige omgeving onder gelijkgestemde zorgzame, ambitieuze en respectvolle vrouwen die allen vooruit willen.
• Een veilige omgeving waar binnen jij jezelf mag zijn.
*Jij vindt jouw VERLANGENS, JOUW MISSIE, JOUW IDENTITEIT, !JEZELF

Wil jij dit ook?

Meld je dan aan door:
Een chatbericht (klik onderaan video) te sturen, waarin je kort aangeeft dat je je wilt aanmelden voor WETEN WIE IK BEN en WAT IK WIL of stuur een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl .Meld je aan vóór zaterdag 27 januari om zo een begin te maken aan een vrij, krachtig, liefdevol, zinvol en ontspannen leven voor jezelf!

!!! Noteer in je bericht je emailadres, naam, adres, postcode en plaats.

WETEN WIE JE BENT en WAT JE WILT.
Ja dat is wat ik jou gun. Jij jezelf ook? Meld je dan NU aan.
Er zijn beperkt plekken.

 

Liefs en tot zaterdag 3 februari.

Chantal

 

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en …Lees verder..