Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

19 Met een kapstok het nieuwe jaar in.

Ik beloofde je een waanzinnig mooi aanbod te doen. Lees snel verder.

Kerst is weer voorbij. Hoogstwaarschijnlijk zijn onze magen weer goed gevuld. Of zou het mooier zijn  wanneer onze magen gevoed zouden zijn? Tussen Vullen en Voeden zit naar mijn idee een groot verschil. Ik weet het wel; de verleiding is niet te weerstaan. Zeker niet tijdens afgelopen dagen. Daar spelen de supermarkten goed op in. Meer, meer en meer……

Mooie nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar staan voor de deur. Ken je dat? Nieuwe voornemens? Altijd weer dat voornemen? Komt het er ook van? “Ja nu echt; 6 januari start ik.” Ik hoor het je zeggen. Wat laat jij uiteindelijk nu echt los in het nieuwe jaar?

En dan is het zover: 6 jan. Helemaal vol goede voornemens maken we ook daadwerkelijk een stap naar onze goede voornemens. We gaan lijnen, we maken nu echt wat meer tijd voor ons zelf vrij, we maken de beslissing die collega nu echt eens te vertellen wat we van haar/ hem vinden, we  laten er ons niet onder krijgen…..

Hele mooie voornemens en ook al een stukje daadkracht. Al snel schiet onze daadkracht er toch bij in. Weet je hoe dit komt? Juist ja omdat je niet trouw blijft aan jezelf. Niet meer en niet minder. We wijzen al snel met de vinger naar een ander, andere situatie die ons belemmert te doen waar we diep van binnen naar verlangen. Haal die vinger er maar vanaf. Ligt gewoon aan jezelf. Word en ben trouw aan jezelf.

Weet jij eigenlijk waar je diep van binnen naar verlangt?
Weet jij wat jouw missie is?
Weet jij wie je diep van binnen bent?
Ken jij je eigen identiteit?

Je bent echt niet de enige die hier diep van binnen geen weet van heeft. Door de hectiek van alledag ben je vaak alweer verdwaald van waar je zo graag naar toe wilde of dacht te weten waar je zo graag naar toe wilde.

Heb jij voor jezelf een kapstok gecreëerd in je leven wat je nu echt belangrijk vindt; waar je waarde aan hecht? Je maakt m.b.v. die kapstok de juiste keuzes voor jezelf?

Ik zal je verklappen dat er slechts weinig mensen zijn die 1,2,3 het antwoord  op bovenstaande vragen voor handen hebben.

Helemaal niet erg. Dit is juist waarom ik met Je Leven op Koers mijn bedrijf gestart ben. Dit zijn vragen die mijn hele leven al met mij mee wandelen. Dit is waar ik warm van wordt. Lekker diepgaand ingaan op levensvragen. Zoooo mooi.

Ik bied je dan ook komende zaterdag 3 februari (je hebt nu nog lang tijd om te organiseren dat je er bij kunt zijn) een middag waar jij antwoord voor jezelf krijgt op bovenstaande levensvragen.

Jij weet na deze middag waar je diep van binnen naar verlangt.
Jij kent na deze middag jouw missie.
Jij weet na deze middag wie je diep van binnen bent.
Jij voelt/ ervaart na deze middag wat je essentie is op identiteitsniveau.

Wanneer jij antwoord krijgt op jouw levensvragen dan kun je ook vasthouden aan je voornemens in het nieuwe jaar. Je weet waar je voor staat en wie je bent. Je weet wat je belangrijk vindt in je leven. Is dit zo belangrijk? Ja dit is zeker zo belangrijk. Dan geef je je kapstok als vanzelfsprekend voorrang en ga je een eigen commitment met jezelf aan. Het is dan niet alleen maar een kwestie van willen; nee het is veel sterker. Het is een verlangen voortkomend uit een stuk fundament dat je deze middag voor jezelf creëert.

Uniek aanbod: Weten wie ik ben en wat ik wil.
Wanneer? Zaterdag 3 februari 2018.

Na deze middag weet je voor jezelf het antwoord op de vraag wie je bent en wat je wilt.

Voor wie?

*Ben jij een lieve, zorgzame vrouw?
*Wil jij ook weten wie je nu eigenlijk bent en wat je wilt?
*Jij wilt NU ook eens voor jezelf kiezen? 2018 Wordt nu eindelijk JOUW jaar?
*Zoek ook jij een omgeving van gelijkgestemden? Dan zit je hier goed.
*Je wilt graag je verhaal kwijt maar je komt hier voor jouw gevoel te weinig aan toe? Je wilt anderen hier niet mee belasten?
* Je vertelt graag je verhaal maar je wilt er ook weer niet in blijven hangen; je wilt juist loskomen uit je  geprogrammeerd leven en jouw pad binnen een opwaartse spiraal bewandelen?
* Je wilt een einde maken aan dat stemmetje in jou dat altijd mekkert dat er geen tijd is voor jezelf. Kom dan NU in actie.
*Dit wordt niet zomaar een middag praten. Nee dit is een begeleide middag, in een prettige omgeving onder gelijkgestemde lieve, zorgzame,  en respectvolle vrouwen die allen vooruit willen. Jij ook?
* Jij wilt weten wie jij nu eigenlijk bent en wat je wilt?
* Jij voelt dat je je leven anders wilt inrichten; dat dit wellicht noodzakelijk is voor jezelf?
* Jij wilt er niet steeds over lezen maar nu ook echt gaan doen?
* Jij wilt dit doen in een veilige/ geborgen omgeving?

Meld je dan nu snel aan door:

Een bericht te sturen naar chantal@jelevenopkoers.nl  waarin je kort aangeeft dat je je wilt aanmelden voor WETEN WIE IK BEN en WAT IK WIL. (meld je aan vóór zaterdag 27  januari) om

zo een begin te maken aan een vrij, krachtig, liefdevol, zinvol en ontspannen leven voor jezelf.

!!! Noteer in je bericht je naam, adres, postcode en plaats.
Wanneer? Zaterdag 3 februari. (Gelukkig nog heel wat dagen om deze dag voor jezelf te kunnen organiseren).

Voor de kosten hoef je het ook al niet te laten. Pak nu dus je kans.

Waar? Kasteel Vaeshartelt, Weert 9 te Maastricht
Tijd? 13.00 uur – 16.00 uur
Kosten: € 50,-  (excl. 21% Btw)
Koffie/ thee en een versnapering staan voor jou klaar.

Dit is dus wat je hier gaat vinden.

 • Omgeving met gelijkgestemde lieve, zorgzame, ambitieuze en respectvolle vrouwen.
 • (H) erkenning
 • We praten elkaar niet de put in maar hebben altijd de intentie elkaar naar een hoger level te brengen.  Altijd met de intentie er allemaal rijker door te worden en van elkaar te leren. Dat is de kracht van deze groep.
 • Je krijgt een luisterend oor en op het juiste moment een relevante reactie zonder oordeel/ veroordeling van overige vrouwen.
 • Een begeleide ochtend, in een prettige omgeving onder gelijkgestemde zorgzame, ambitieuze en respectvolle vrouwen die allen vooruit willen.
 • Een veilige omgeving waar binnen jij jezelf mag zijn.
 • JEZELF omdat je nu voor jezelf kiest.
 • WETEN WIE JE BENT en WAT JE WILT.Liefs,
  Chantal
 • Wil jij dit ook?Meld je dan nu snel aan door:
  Bericht te sturen naar chantal@jelevenopkoers.nl waarin je kort aangeeft dat je je wilt aanmelden voor WETEN WIE IK BEN en WAT IK WIL. Meld je aan vóór zaterdag 27 januari) om zo een begin te maken aan een vrij, krachtig, liefdevol, zinvol en ontspannen leven voor jezelf.

  !!! Noteer in je bericht je naam, adres, postcode en plaats.

  WETEN WIE JE BENT en WAT JE WILT. Ja dat is wat ik jou gun. Jij jezelf ook?

  Liefs en tot zaterdag 3 februari.

Melanie (46 jaar): Herstellende van een depressie met binnenkort weer aan het werk in het vooruitzicht, was ik bang om opnieuw over mijn grenzen heen te gaan, omdat ik altijd alles voor iedereen goed wil doen, maar mezelf daarbij uit het oog verlies. Tijdens de workshop werd ik me ervan bewust dat ik mijn eigen grenzen eigenlijk al best goed ken. Door ze te benoemen en op te schrijven, blijven ze beter hangen. Ik heb geleerd hoe ik die grenzen …Lees verder..