Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

3 Vanuit irritatie naar acceptatie in de nachtelijke uurtjes.

Vanuit irritatie naar acceptatie in de nachtelijke uurtjes.

 

Ben jij of ken jij een lieve zorgzame ambitieuze duizendpoot?

Lieve duizendpoot,

Het is nu nacht, ik lig weer eens wakker, ik raak lichtelijk geïrriteerd (zacht uitgedrukt). Pfff…morgen weer doodmoe op. In deze nachten voel en denk ik heel veel. Hoogst vervelend dat ik zoveel  wakker lig. Ik weet ondertussen: Ik kan me ergeren dat ik een ons weeg dit helpt me niet verder. Ik heb deze situatie te accepteren en vanuit acceptatie kan er veel moois gebeuren. Zo wijs ben ik ondertussen van deze nachten geworden ;). Ook deze nacht kom ik vanuit irritatie tot acceptatie en krijg een mooi inzicht.   Ik  neem nu het besluit vleugels te krijgen door mezelf volop te gaan permitteren hetgeen te doen wat licht voelt. Aangezien mijn gevoel haarscherp is kan ik dit en toch ……laat ik me altijd opnieuw leiden door de weg die niet moeiteloos verloopt; de weg die zwaar voelt. Waar ligt dit aan? Juist ja: Hoe vreemd ik het zelf ook vind klinken ik sta het mij gewoon zelf niet toe en hier breng ik NU verandering in aan. Ik kies voor een stuk verlichting. Ik ga hier heel goed naar luisteren. De volgende eerste logische stap  ga ik moeiteloos ondernemen door  mezelf dit  ook echt heel bewust te gaan toestaan. Eerste stappen zijn stappen van ontspanning die ik mezelf mag toestaan. Het roer gaat hier nu per direct voor mij om. Do it! Dus bij deze dankjewel mooie nacht voor dit verhelderend inzicht. Sta jij jezelf dit toe?   Wil jij ook verandering??     Wil jij alvast eens op een hele persoonlijke  manier kennis met mij maken om te kijken wat Je Leven op Koers voor jou kan betekenen?   * Ga naar www.jelevenopkoers.nl en vraag een geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk Je leven op Koers ( 1op 1) sessie aan.  Dit gesprek geeft een verhelderend beeld op jouw situatie. * Lees  hier http://jelevenopkoers.nl/workshopgrenzenafbakenen/ over mijn workshop Leer je grenzen kennen. In deze unieke workshop ga je ontdekken waar je grenzen liggen en dat je deze ook naar de ander mag communiceren. Dit maakt het een stuk gemakkelijker voor anderen om vervolgens ook jouw grenzen te (kunnen) respecteren. Deze workshop gaat je veel opleveren:

  • op je werk (naar je werkgever of collega’s)
  • naar je kinderen en familie toe
  • in je vriendengroep of andere sociale situatie.

* Bij deze wil ik jou ook op de hoogte brengen van de geheel gratis toegankelijke facebook groep Je Leven op Koers. Deze groep is geheim dat wil zeggen dat alleen leden de groep kunnen vinden en de berichten kunnen zien. Deze liefdevolle vijver heb ik gecreëerd om gelijkgestemde vrouwen nl. zorgzame ambitieuze vrouwen die vastzitten in stramienen en verplichtingen (door werkdruk en/of zorgtaken) een opwaartse spiraal te bieden door ervaringen te delen, vragen te stellen aan elkaar en vooral ook om gebruik te maken van de expertise van de andere Je Leven op Koers vrouwen zodat je niet helemaal alleen de koers hoeft te bepalen. Alleen kun je veel……samen kun je meer om weer in je kracht te komen staan. Je zal hier (h)erkenning vinden. Om deel te kunnen nemen aan deze geheime groep vraag ik je  een email te sturen naar chantal@jelevenopkoers.nl met de mededeling graag lid te worden van de Je Leven op Koers -groep. * Ben jij nieuwsgierig hoe je in het leven staat? Ik lees jou a.d.h.v  jouw chakra’s en maak hieruit op hoe jij in het leven staat. Wat staat in de weg om stappen te maken? Vervolgens krijg je een healing waarbij blokkades uit de weg geruimd worden. Je voelt de energie weer door jouw lichaam stromen en gaat zeer relaxed de deur uit. Dit is een investering voor jou op dit moment van slechts €67,- excl. Btw. Het is wellicht de opstap voor jou naar een leven waarbij En…nu ik! centraal staat. Ik gun  jou dit van harte. Jij jezelf ook? Bel mij gerust om een afspraak in te plannen: 06-15082862.  Oh ja heb je een vriendin of kennis die ook geïnteresseerd zou kunnen zijn in Je Leven op Koers ? Deel dan dit bericht. Zij zullen je dankbaar zijn en ik trouwens ook!   Lieve groet,   Chantal

 

Ik was vermoeid, futloos, onzeker en gespannen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik herkende me zelf soms niet meer. Ik ben krachtiger geworden, en het is duidelijk waar ik nu sta en waar ik heen wil. Ik heb veel “oh ja” momenten gehad. Hiermee bedoel ik, dat ik mezelf de antwoorden hoorde geven. Dit heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik zou dit programma aanbevelen aan mensen die bijvoorbeeld door het vaste patroon van werken, zorgen, regelen enz. het contact …Lees verder..