Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

5 Vakantie niet meer dan een oplaadmoment; herkenbaar voor jou? Wist je dat vastzitten op zijn tijd best eens goed kan zijn?

Vakantie niet meer dan een oplaadmoment; herkenbaar voor jou?   Wist je dat vastzitten op zijn tijd best eens goed kan zijn?

Vastzitten= namelijk groei. Zo’n fase van contrast waarbij je even door het diepe gaat levert groei op dat is dus eigenlijk een cadeautje voor jezelf. Je komt er ook weer vrij snel bovenop. Ik gebruik hier nadrukkelijk het woord “even” omdat dit minder zwaar beladen is. Zodra de periode langer duurt ervaren we dit als een hele grote impact en geeft frustratie; je wilt je immers weer gezond voelen, fijne relaties aangaan, goede verdiensten hebben, focus kunnen behouden, je voelen sprankelen etc. Helaas….de energie ontbreekt. Je krijgt het niet goed op de rit en voelt jezelf steeds meer van jezelf verwijderd raken. Je wilt het niet, het gebeurt wel; je lichaam lijkt  uitgeput en dat………net nu de vakantie start.
Ja net nu de vakantie begint breekt het uit, je voelt de gejaagdheid nog steeds door je lijf heen gaan en zit niet lekker in je vel. Het lijkt er op dat je ziek gaat worden. . Dit gebeurt je iedere keer opnieuw; je baalt enorm. De vakanties zijn geen ontspanningsperiodes meer voor je maar letterlijk oplaadperiodes en het is te hopen dat je weer wat bijgetrokken bent tegen de tijd dat de vakantie ten einde loopt. Nee zo wil je het diep van binnen niet. Je wilt niet altijd in zo’n gejaagd tempo  leven. Je wilt weer kort bij jezelf komen te staan? Je wilt het leven ook echt leven en niet als geprogrammeerd aan je voorbij laten gaan? Je wilt ook echt  van jouw vakantie kunnen genieten?                                                                                                                                   Het is nu tijd voor jou! En ik kan jou helpen omdat ik daar heb gezeten waar jij nu zit. Ik voel en weet dat dit al eens heel eenzaam kan voelen. Ik zou bijna zeggen “Je voelt je eenzaam in al jouw emoties.” Ik help dan ook  zorgzame ambitieuze ondernemende vrouwen zoals jij, die vastzitten in stramienen, verantwoordelijkheden en verplichtingen door werkdruk en/ of (extra) zorgtaken  zelf de koers weer te bepalen.
Speciaal voor jou heb ik een uniek programma “En….nu ik!”ontwikkeld. De tijd van excuses is voorbij; het is nu tijd voor jou. Jouw welzijn staat voorop. Als je goed voor jezelf zorgt, ben je er als vanzelf ook voor de ander. De liefde en kracht die jij aan de ander geeft, mag je ook voor jezelf gaan voelen. Neem de regie over jouw leven (weer) in handen, vind de balans in jezelf en ga weer stralen. Jouw leven kan er dankzij mijn programma “En… nu ik!” zo uit zien.

 • Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij egoïstisch te voelen.
 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme impuls.
 • Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
 • Je weet waar je staat en wie je bent.
 • Je komt weer aan leuke dingen toe.
 • Je leert je eigen grenzen goed kennen; je wordt daadkrachtiger.
 • Meer focus. Je bent succesvoller in de dingen die je doet.
 • De sprankel in jou komt tot bloei.
 • Betere gezondheid; afname van lichamelijke en mentale klachten.
 • Je ervaart (weer) plezier in je werk.
 • Betere relaties.
 • Verbetering van jouw financiële situatie.
 • Je creëert jouw leven; een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.
 • De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen.
 • Jij bepaalt jouw koers.

Vraag hier gerust een gratis en vrijblijvend 1 op 1 sessie met mij aan of bel even naar 06- 15082862 zodat we een  gratis gesprek kunnen inplannen. Het is nu tijd voor jou. Kies voor jezelf. Wanneer het mij gelukt is een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven te leven; lukt het jou ook. Zeg nu “Ja” tegen jezelf , klik hier voor aanvraag gratis 1 op 1 sessie of bel me even.  Ik kijk naar je uit!   Ken je iemand die deze mail fijn zou vinden? Stuur deze dan gerust door. Diegene zal er blij mee zijn en ik natuurlijk ook. 🙂   Lieve groet, Chantal

Voordat ik bij Chantal kwam was ik niet mezelf. Ik had een drukke periode achter de rug, waarin ik eveneens net een jaar geleden moeder was geworden van een prachtige dochter. Na een half jaar kwam ik terug van mijn zwangerschapsverlof en ik merkte dat ik volledig was opgebrand. Ik was moe, had weinig energie, kon moeilijk genieten van de dingen om me heen en ik had ontzettend veel behoefte aan rust in mijn hoofd. Na een half jaar werken, …Lees verder..