Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

6 Vastzitten = groei.

Vastzitten = groei.

En daar vloog ons vliegtuig; wij zaten er helaas niet in. Heb jij dat al eens mee gemaakt? Je gaat op vakantie, je verheugt je er op maar door omstandigheden kom je niet de lucht in? Dit overkwam  ons (vijf vriendinnen) een aantal weken geleden. Met z’n vijven in de auto op weg naar Madrid (dachten we). We kwamen met de auto stop te staan door een behoorlijk groot ongeluk dat plaats had gevonden. We konden vrijwel geen meter voor of achteruit; er was ook geen ontsnappingsweg…..er kwam geen afrit. Het werd later en later. We hadden maar liefst drie uren langer in de auto moeten zitten op weg naar het vliegveld dan gepland en ja je voelt de bui al hangen; te laat!  Het vliegtuig ging de lucht in zonder ons. Tja dat was letterlijk vastzitten en daar baalden we enorm van. Diezelfde ochtend had ik ja je gelooft het of niet nog hierover een gesprek met mijn coach. Ik vertelde haar dat mijn leven bestond uit VASTZITTEN EN DOOR; dat was de rode draad in mijn leven. Tja daar kreeg ik (we) die middag meer van ;).

Vastzitten op die manier dat alles je te veel is en je niet goed raad weet met jezelf? Ken je dit? Je loopt jezelf in de weg en weet niet goed waar je het moet zoeken? Het lijkt er wel op dat je een muurtje om je heen begint te bouwen. Dat is niet zomaar een muurtje; het is een heerlijk veilig muurtje waar je je achter kunt verschuilen. Je bent altijd zo’n sterke zorgzame ambitieuze vrouw geweest maar nu is het toch ver te zoeken. Diep van binnen weet je zelf niet meer goed wie je bent en waar je voor staat? Je hebt genoeg aan jezelf, het liefst duik je opgerold onder de dekens en hoef je  helemaal niets. Je bent er altijd voor die ander en nu zou je weleens een arm van een ander om je heen willen voelen? “Ik wil er niet om hoeven vragen maar waar is die arm nu ik deze zo hard nodig heb?” Je concentratie lijkt af te nemen en focus is er niet meer. Je bent oh zo moe. Je weet zelf dit voelt echt niet goed. Vastzitten betekent groei heb ik het verleden week ook in mijn blog over gehad. Dit contrast kan echter zo groot zijn dat je voelt dat je hier zelf niet alleen uit gaat komen. Je twijfelt er zelfs aan of het ooit nog wel goed komt met jou. Ja zo intens kan dit gevoel zijn. Ik kan er goed over mee praten. Je voelt je enorm zwaar en voor de leuke dingen heb je niet eens meer puf. Je voelt je heel alleen. En toch ja ook dit “diep gaan” betekent groei voor jou. Je gaat op het moment een heel groot contrast door maar je komt er weer bovenop. “Ik beloof het je.” Ik loop graag naast je mee de opwaartse berg op. Er wacht een prachtig uitzicht op jou.

Zit je vast? Herken je je in één of meerdere omschrijvingen?

 • Heb je het gevoel dat altijd iedereen op jóu rekent en cijfer jij jezelf vaak weg?
 • Heb  je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?
 • Is het vaak heel druk in jouw hoofd. Heb je last van hoofdpijnen?
 • Je kunt je vaker moeilijk concentreren?
 • Slaap je slechter?
 • Heb je het idee dat je geprogrammeerd leeft?
 • Ben  je misschien wel bang voor een burn-out of is deze zelfs al vastgesteld?
 • Is  de tijd aangebroken om de balans in jezelf te vinden en (weer) te gaan stralen?

Wil jij de regie over jouw leven weer in handen nemen en koers bepalen?   Dan is het nu tijd voor jou! Ik help zorgzame ambitieuze ondernemende vrouwen zoals jij, die vastzitten in stramienen, patronen en verplichtingen door werkdruk en/ of (extra) zorgtaken  zelf de koers weer te bepalen. Speciaal voor jou heb ik een uniek programma “En….nu ik!”ontwikkeld. De tijd van excuses is voorbij; het is nu tijd voor jou. Jouw welzijn staat voorop. Als je goed voor jezelf zorgt, ben je er als vanzelf ook voor de ander. De liefde en kracht die jij aan de ander geeft, mag je ook voor jezelf gaan voelen. Neem de regie over jouw leven (weer) in handen, vind de balans in jezelf en ga weer stralen. Jouw leven kan er dankzij mijn programma “En… nu ik!” zo uit zien.

 • Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij egoïstisch te voelen.
 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme impuls.
 • Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
 • Je weet waar je staat en wie je bent.
 • Je komt weer aan leuke dingen toe.
 • Je leert je eigen grenzen goed kennen; je wordt daadkrachtiger.
 • Meer focus. Je bent succesvoller in de dingen die je doet.
 • De sprankel in jou komt tot bloei.
 • Betere gezondheid. Afname van lichamelijke en mentale klachten.
 • Je ervaart (weer) plezier in je werk.
 • Betere relaties.
 • Verbetering van jouw financiële situatie. Financiële vooruitgang
 • Je creëert jouw leven; een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.
 • De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen.

Jij bepaalt jouw koers. Vraag hier gerust een gratis en vrijblijvend 1 op 1 sessie met mij aan en  krijg een verhelderend beeld op jouw situatie  of bel even naar 06- 15082862 zodat we een  gratis gesprek kunnen inplannen. Het is nu tijd voor jou. Kies voor jezelf. Wanneer het mij gelukt is een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven te leven; lukt het jou ook. Zeg nu “Ja” tegen jezelf , klik hier voor aanvraag gratis 1 op 1 sessie of bel me even.  Ik kijk naar je uit! Ken je iemand die deze mail fijn zou vinden? Stuur deze dan gerust door. Diegene zal er blij mee zijn en ik natuurlijk ook. 🙂http://jelevenopkoers.nl/ Wil je me op facebook volgen? Klik dan hier https://www.facebook.com/jelevenopkoers/?ref=aymt_homepage_panel Lieve groet, Chantal

Mensen om mij heen gaven aan dat het niet echt lekker met mij ging. Ik zag er vermoeid uit en was erg stil of juist snel opgejaagd! Mijn zoontje van 2 en dochter van 9 hebben slaapproblemen. Ik kreeg zelf geen rust nam en werd erg onrustig in mijn lichaam en alles was al heel snel  te veel . Op mijn werk kon ik wel afleiding vinden maar ook moeilijk nee zeggen en thuis leek het alsof het huis te …Lees verder..