Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

8 Leerkracht, directie, ondernemer wat nog meer? Prikkels, prikkels, prikkels; word stil en luister naar wat jouw lichaam te vertellen heeft.

Leerkracht, directie, ondernemer wat nog meer? Prikkels, prikkels, prikkels; word stil en luister naar wat jouw lichaam te vertellen heeft.

 

 

Niets is wat het lijkt.

Het is vrijdagochtend; de werkweek is bijna voorbij. Pfffff……even uitblazen. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en kan er enorm van genieten. Die heerlijke spontane kinderen om me heen. Ik heb het nu over kleuters , ze lachen, huilen, hebben strubbelingen met elkaar , lossen alles in een hand omdraai op. Zijn super enthousiast in wat je aanbiedt. Echt zo heerlijk. Ja zo’n hele dag is heel intensief maar oh zo leuk. Mijn hele hart is er bij betrokken. De dag vliegt voorbij en nog voordat ik erg in heb zingen we het afscheidslied van de dag en kijken we al weer uit naar morgen. Ja super dus. Niets is wat het lijkt . Dan begint het “Echte”werk.

 

 

Mijn eigen valkuil blijkt mijn sterktepunt.

De administratie vliegt je om de oren en je gaat door en door en door. Pauze is er vaak niet bij. Ons team besloot zelfs geen pauze meer in de ochtenduren meer in te lassen. “De leerkrachten van de onderbouw liepen toch buiten? Hebben toch geen pauze nodig? ” Hier had ik een hele andere kijk op. Ook buiten lopen tijdens de pauzes van de kinderen is intensief. Mijn ogen liet ik altijd de kost gaan en daar waar direct of indirect een vraag was, was ik er voor de kinderen. Waren zei weer gelukkig voelde ik dat voor hen. Zoooo leuk. Hier stond ik vrij alleen in. De anderen maakten hier niet zo’n punt van. Ik begreep het echt niet. Later is mij veel duidelijk geworden. Door mijn hooggevoeligheid absorbeerde ik alles. Dit was voor mij toen een enorme valkuil en ik kon heel moeilijk iets buiten mij laten. Nu weet ik dat dit een heel groot sterkte punt is. Ik voel sferen haarfijn aan, zie , hoor, ruik alles etc. Weet heel goed wat er in de ander speelt, veel empathie en wil helpen waar ik kan. Mooie eigenschap wel ontzettend intensief. Ja zelfs zover dat ik op laatst niet meer kon helpen omdat ik te moe was, ik voelde me zelfs uitgeblust maar hield dat heel lang voor me.

 

 

Bewuste keuze

Tot het moment daar was dat ik me hier hardop in ging uiten…… Vanaf toen liep alles heel anders dan ik ooit voor mogelijk hield. Ik maakte op bepaald moment bewuste keuze: Ik onderneem, schrijf nu mijn blog, bereik en help vele vrouwen die daar nu zitten waar ik ooit zat. Prachtig op deze manier van betekenis te kunnen zijn

 

Word stil en luister

Om die hoeveelheid prikkels verwerkt te krijgen heb ik rust nodig en ja die was dus ver te zoeken voor mij. Ik ging door en door. Of je nu op school werkt, je bent ondernemer, je werkt in de zorg of wat dan ook. Wanneer jij je rust nodig hebt ga er voor en creëer deze. Je weet misschien niet hoe maar neem van mij aan dat het kan . Word stil in jezelf en luister naar hetgeen je lichaam jou te vertellen heeft. Kan ik je ergens mee helpen? Laat het me weten ik ben er graag voor jou. ( Alleen kun je immers veel; samen kun je meer.)

 

Lieve groet,

Chantal

 

 

Eén van mijn unieke diensten heet Je grenzen leren kennen. Hier http://jelevenopkoers.nl/wp-content/uploads/2017/05/Leer-je-grenzen-kennen-datum-overeen-te-komen.pdf kun je deze vinden Iets voor jou? Mail dan naar info@jelevenopkoers.nl of bel me gerust 06-15082862.

Deze workshop gaat je veel opleveren:

 • op je werk (naar je werkgever of collega’s)
 • naar je kinderen en familie toe
 • in je vriendengroep of andere sociale situaties
 • …..Mariette 44jaar: “Grenzen kennen en stellen bracht een absolute verandering bij mij teweeg hierbij ook het afschermen van invloeden van een ander. Heel veel dingen voelen de laatste tijd natuurlijker. Ik spring niet meer direct in de hulpstand, wil er wel voor een ander zijn maar zeker nu ook voor mezelf. Dat voelt heel rustig. Ik heb nu nog maar heel weinig schuldgevoelens bij het maken van keuzes.”Zit je vast? Herken je je in één of meerdere omschrijvingen? 
 •  
 • Eén van mijn klanten zei het volgende over deze dienst:
 • Heb je het gevoel dat altijd iedereen op jóu rekent en cijfer jij jezelf vaak weg?
 • Heb  je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?

 

 • Is het vaak heel druk in jouw hoofd. Heb je last van hoofdpijnen?
 • Je kunt je vaker moeilijk concentreren?
 • Slaap je slechter?
 • Heb je het idee dat je geprogrammeerd leeft?
 • Ben  je misschien wel bang voor een burn-out of is deze zelfs al vastgesteld?
 • Is  de tijd aangebroken om de balans in jezelf te vinden en (weer) te gaan stralen?

 

Wil jij de regie over jouw leven weer in handen nemen en koers bepalen?   Dan is het nu tijd voor jou! Ik help zorgzame ambitieuze ondernemende vrouwen zoals jij, die vastzitten in stramienen, patronen en verplichtingen door werkdruk en/ of (extra) zorgtaken  zelf de koers weer te bepalen. Speciaal voor jou heb ik een uniek programma “En….nu ik!”ontwikkeld. De tijd van excuses is voorbij; het is nu tijd voor jou. Jouw welzijn staat voorop. Als je goed voor jezelf zorgt, ben je er als vanzelf ook voor de ander. De liefde en kracht die jij aan de ander geeft, mag je ook voor jezelf gaan voelen. Neem de regie over jouw leven (weer) in handen, vind de balans in jezelf en ga weer stralen. Jouw leven kan er dankzij mijn programma “En… nu ik!” zo uit zien.

 • Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij egoïstisch te voelen.
 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme impuls.
 • Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
 • Je weet waar je staat en wie je bent.
 • Je komt weer aan leuke dingen toe.
 • Je leert je eigen grenzen goed kennen; je wordt daadkrachtiger.
 • Meer focus. Je bent succesvoller in de dingen die je doet.
 • De sprankel in jou komt tot bloei.
 • Betere gezondheid. Afname van lichamelijke en mentale klachten.
 • Je ervaart (weer) plezier in je werk.
 • Betere relaties.
 • Verbetering van jouw financiële situatie. Financiële vooruitgang
 • Je creëert jouw leven; een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.
 • De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen.

Jij bepaalt jouw koers. Vraag hier gerust een gratis en vrijblijvend 1 op 1 sessie met mij aan of bel even naar 06- 15082862 zodat we een  gratis gesprek kunnen inplannen. Het is nu tijd voor jou. Kies voor jezelf. Wanneer het mij gelukt is een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven te leven; lukt het jou ook. Zeg nu “Ja” tegen jezelf , klik hier voor aanvraag gratis 1 op 1 sessie of bel me even.  Ik kijk naar je uit! Ken je iemand die deze mail fijn zou vinden? Stuur deze dan gerust door. Diegene zal er blij mee zijn en ik natuurlijk ook. 🙂 http://jelevenopkoers.nl/ Wil je me op facebook volgen? Klik dan hier https://www.facebook.com/jelevenopkoers/?ref=aymt_homepage_panel

 

Lieve groet, Chantal

Mensen om mij heen gaven aan dat het niet echt lekker met mij ging. Ik zag er vermoeid uit en was erg stil of juist snel opgejaagd! Mijn zoontje van 2 en dochter van 9 hebben slaapproblemen. Ik kreeg zelf geen rust nam en werd erg onrustig in mijn lichaam en alles was al heel snel  te veel . Op mijn werk kon ik wel afleiding vinden maar ook moeilijk nee zeggen en thuis leek het alsof het huis te …Lees verder..