Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

2 Zal ik jou eens een geheim vertellen?

Zal ik jou eens een geheim vertellen? Op papier lijkt het allemaal mooi, ik snap het … ik zie er goed uit, heb leuke vrienden, heb fijn/ leuk werk, heb een leuk gezin maar hoe anders voel ik me van binnen? Met heel veel liefde en verantwoordelijkheidsgevoel draag ik de zorg voor mijn gezin (partner, dochter, zoon met autisme), draag ik zorg voor de mensen op mijn werk (verschrikkelijk hoge werkdruk) …….

Regelmatig overvallen mij echter gevoelens van leegte, diepe emoties, somberheid, ja zelfs gevoel van eenzaamheid. Is dit het nu allemaal? Na uitspreken van laatste zin voel ik me direct weer schuldig over mijn eigen gevoelens; ben ik nu ondankbaar? Wil ik niet te veel en moet ik het leven nemen zoals het nu is en gewoon niet zo zeuren? Binnen in mij speelt dus een heel ander verhaal.

 

Diep van binnen weet ik dat ik door hectiek van alledag aan mezelf voorbij ga. Ondertussen loopt mijn relatie ten einde. Ik sta er alleen voor met mijn kinderen en kom niet meer aan mezelf toe, de ander is voor mij nog steeds belangrijker. Ik ga door en door totdat genadeslag komt en ik thuis kom te zitten. Dat wordt een behoorlijke lange periode en ik word zelfs arbeidsongeschikt; ik ben de weg helemaal kwijt. Dit is mijn lot van alsmaar bij de ander stil te staan en niet te luisteren naar wat mijn lichaam zelf nodig heeft. Ik had veel eerder moeten ingrijpen. Waarom moest ik zolang doorgaan? Voor wie wilde ik mij onbewust bewijzen? Waarom altijd die eeuwige schuldgevoelens? Waarom had ik zo’n hinder van die neerslachtige en depressieve gevoelens? Herken jij deze gevoelens/ Wil jij het niet zover laten komen? Lees dan vooral door.

 

Meest diepe ervaringen en studies zijn mijn leer geweest. Hieruit werd mijn programma ‘En…nu ik!’ geboren (zie http://jelevenopkoers.nl/). Het roer ging dan ook om. Hoe leuk ik ook mijn werkzaamheden binnen het onderwijs vond ik voelde een enorme drive zorgzame ambitieuze vrouwen te mogen begeleiden in dit gevoel van vastzitten. Ik gaf mijn vaste betrekking hiervoor op. Het voelt voor mij als een taak in dit leven jou hierin te mogen begeleiden. (H)erkenning geven van jouw gevoelens van vastzitten in de meest gunstige fase (preventieve fase) zodat jou deze lange weg gespaard blijft is wat ik jou gun.

Mijn programma En…nu ik! (waar ik zelf geheel naar leef) brengt steeds weer opnieuw een volgende eenvoudige nieuwe logische stap die jou leidt naar een vrij, gelukkig, zinvol en ontspannen leven.

 

Wil jij alvast eens op een hele persoonlijke manier kennis met mij maken?

* Lees  hier http://jelevenopkoers.nl/workshopgrenzenafbakenen/ over mijn workshop Leer je grenzen kennen. In deze unieke workshop ga je ontdekken waar je grenzen liggen en dat je deze ook naar de ander mag communiceren. Dit maakt het een stuk gemakkelijker voor anderen om vervolgens ook jouw grenzen te (kunnen) respecteren. Deze workshop gaat je veel opleveren:

  • op je werk (naar je werkgever of collega’s)
  • naar je kinderen en familie toe
  • in je vriendengroep of andere sociale situaties
  • …..* Ik doe nu een  aanbod  waarin ik jouw blokkades a.d.h.v  jouw chakra’s en aura  lees en hieruit opmaak hoe jij in het leven staat. Vervolgens krijg je een healing waarbij blokkades uit de weg geruimd worden. Je voelt de energie weer door jouw lichaam stromen en gaat zeer relaxed de deur uit. Dit is een investering voor jou op dit moment van slechts €97,- excl. Btw. Oh ja heb je een vriendin of kennis die ook iets aan mijn programma En..nu ik!, sessie Blokkades lezen en opheffen of workshop Leer je grenzen kennen zou hebben? Deel dan dit bericht. Zij zullen je dankbaar zijn en ik trouwens ook!Lieve groet,Chantal
  • Het is wellicht de opstap voor jou naar een leven waarbij En…nu ik! centraal staat. Ik gun  jou dit van harte. Jij jezelf ook? Bel mij gerust om een afspraak in te plannen: 06-15082862.
  • *Bij deze wil ik jou ook op de hoogte brengen van de geheel gratis toegankelijke facebook groep Je Leven op Koers. Deze groep is geheim dat wil zeggen dat alleen leden de groep kunnen vinden en de berichten kunnen zien. Deze liefdevolle vijver heb ik gecreëerd om gelijkgestemde vrouwen nl. zorgzame ambitieuze vrouwen die vastzitten in stramienen, structuren en verplichtingen (door werkdruk en/of zorgtaken) een opwaartse spiraal te bieden door ervaringen te delen, vragen te stellen aan elkaar en vooral ook om gebruik te maken van de expertise van de andere Je Leven op Koers vrouwen zodat je niet helemaal alleen de koers hoeft te bepalen. Alleen kun je veel……samen kun je meer om weer in je kracht te komen staan. Je zal hier (h)erkenning vinden. Om deel te kunnen nemen aan deze geheime groep vraag ik je  een email te sturen naar chantal@jelevenopkoers.nl met de mededeling graag lid te worden van de Je Leven op Koers -groep.

Grenzen aangeven was lastig, want…waar liggen mijn grenzen, hoe geef ik ze aan en hoe bewaak ik deze? Hoe stel ik mezelf centraal zonder me egoïstisch te voelen? Kan ik dat leren en kan Chantal mij daarbij helpen? Is het vooral praktisch gericht en kan ik ook in de dagelijkse praktijk (zowel privé als werkgerelateerd) ermee aan de slag? Chantal luisterde, spiegelde en zorgde voor bewustwording van mijn valkuilen. Ze duidde mij op ingesleten denkpatronen die niet voor mij werken. …Lees verder..