Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

10: Vind er maar van wat je vindt! ;)

Blog: Vind er maar van wat je vindt! 😉 Met heel veel dank aan mijn klant.

 

Mogen we tegenwoordig nog kwetsbaar en ons zelf zijn of lopen we mee met de horde? Ken je de feestjes waar de vrouwen onder elkaar beginnen te roddelen en de één de ander meetrekt in haar optiek?

 

Jouw verhaal is mijn verhaal; mijn verhaal is jouw verhaal. 11 Juni 15.20 uur was Je leven op Koers in de uitzending bij RTL Lifestyle Experience op RTL 4. Ik wil mijn klant die zich ook heel kwetsbaar heeft opgesteld ontzettend bedanken voor haar bijdrage. Zonder openheid en het naar buiten bespreekbaar maken is een hoofdstuk als (naderende) Burn-out nog vaak moeilijk in te schatten. Heel kwetsbaar allemaal ja (klant en ik) zijn ons hiervan bewust. Dit is echter mijn intentie van mijn bedrijf Je Leven op Koers. Jouw verhaal is mijn verhaal en mijn verhaal is jouw verhaal. Het mag er allemaal zijn.

 

(H) erkenning van vastzitten in je leven door bepaalde omstandigheden(werkdruk en/ of extra zorgtaken) en hier begeleiding in bieden met mijn programma “En…nu ik!” om hier weer vervolgens uit los te komen. Alleen kun je veel ; samen kun je veel meer. Super vervelend en naar; is het toegestaan om hier over te spreken? Moeten we onze gevoelens altijd maar wegduwen voor de ander en het alleen binnenshuis houden? Je altijd heel sterk houden voor de buitenwereld? Het is tijd om ook open over deze gevoelens te kunnen en mogen praten. Juist binnen de omgeving van Je leven op Koers mag je helemaal jezelf zijn. Jij bent uniek; jij bent jij. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. En laat dit nu juist mijn “ding” zijn.

 

Zoals je weet stel ook ik me kwetsbaar op. Nerveus, klamme handen, hoe ben ik in beeld, kijk ik niet te serieus, laat ik een lach zien, komt mijn klant voldoende in beeld? Komt strekking van bedrijf wel voldoende naar boven? Nou, had mss toch beter mijn andere broek aan kunnen doen dan zag je mss niet zo goed die kilootjes die er laatste tijd weer wat bij zijn gekomen. Wat zouden familie en vriendinnen denken over opname? En ja verhaal Je Leven op Koers is toch geënt op mijn ervaring. Dus ja…. zeer kwetsbaar.

Ja tuurlijk heb ik hier veel eerder bij stil gestaan maar nu wordt opname naar buiten gebracht en komt er op tafel wat een ander er van zal vinden.

 

Het verhaal in mij, dat ik vanuit gezichtspunt van de ander maak gaat met mij aan de haal. Wat vinden facebookvrienden van mij zodra ik met opname naar buiten treed? Ik maak me van binnen af, nog vóór de beelden daadwerkelijk in beeld zijn, ondanks ik weet dat diep van binnen mijn trots overheerst en ik de reden ken waarvoor ik dit allemaal doe. De opname geeft een impressie weer wat ik met mijn bedrijf wil neerzetten en wanneer ik hier zelf tevreden en trots over ben is het goed.

 

“Gevoelens” die spelen in een ander voel ik heel goed aan; ja zelfs op afstand. Indien iemand in mijn omgeving A zegt, voel ik op afstand aan wanneer deze persoon B tegen een ander zegt. Ik kan hierbij geheel op mijn gevoel vertrouwen. Waarom durven mensen niet voor hun eigen mening uit te komen en voor zichzelf te gaan staan? Waarom lopen ze met de horde mee? Juist ja antwoord zit in de vraag en is heel eenvoudig: Omdat ze met de horde willen meelopen en geen eigen mening hebben en als ze deze al hebben er niet voor uit durven te komen. Ken je de feestjes waar de vrouwen onder elkaar beginnen te roddelen en de één de ander meetrekt in haar optiek?

Puur en authentiek is waar ik voor sta. En ja alles mag er voor mij zijn. Verdriet, blijheid, je eenzaam voelen, kwaad, ongeduldig, jouw oprechte mening…..

 

Wat een ander er van vindt? Prima, een ander mag er alles van vinden en zeker diegene waar je op kunt bouwen mag van mij alles vinden en sta dan volledig open voor alle kritiek zowel positief als goed bedoelde adviezen. Hier leer ik van en leren van authentieke, pure en oprechte mensen vind ik boeiend. Ik kies er zelf voor of ik hier iets mee doe ja of nee. 😉 Dit laat ik al weer snel de boventoon voeren en ben intens trots op mezelf waar ik voor sta met mijn bedrijf. De ander (weer) bergopwaarts mogen begeleiden naar een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven. Hier word ik echt zooooo ontzettend blij van.

 

Word jij ook blij van openheid, transparant zijn en je kwetsbaar mogen opstellen? Like dan gerust mijn pagina https://www.facebook.com/jelevenopkoers/ wanneer dit ook zo voor jou is.

J

 

Lieve Els, nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage aan de opname RTL Lifestyle Experience.

 

Wil jij geen geprogrammeerd leven meer? Zet NU dan de stap en kom zaterdag 24 juni naar de Je Leven op Koers-dag.

http://jelevenopkoers.nl/wp-content/uploads/2017/06/Je-Leven-op-Koersdag-En….nu-ik.pdf

 

En dan hier nogmaals mijn filmpje omdat ik er trots op ben. 😉 https://youtu.be/nxKUihwt4Dk

 

 

Lieve groet,

Chantal

 

 

 

Voordat ik bij Chantal terecht kwam liep ik enorm vast in mijn leven. Zowel privé als op mijn werk. Jaren werkte ik te veel uren in combinatie met mijn gezinsleven. Diep van binnen wist ik dat ik een keer het dal ging bereiken. En helaas gebeurde dat ook. Ik wist het, maar toch lukte het me niet om zelf orde in mijn leven aan te brengen. Ik was moe, chagrijnig, verdrietig, leeg, voelde me niet goed in mijn vel en …Lees verder..