Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

9 Waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

Waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou.

 

Verleden maand, zo begin mei, kwam er een hevig verlangen bij mij naar boven. Dit verlangen was intens groot echt enorm groot. Ken je het gevoel dat je ergens ontzettend enthousiast over kunt zijn dat je je helemaal binnenin voelt sprankelen? Je bruist als het ware binnenin. Dit bruisen wordt alsmaar groter en groter; het is alsof je in een bad met bruisend water vertoeft; zeg maar een bad Spa bruis. Heerlijk verkwikkend. Dat bruisend gevoel overstijgt jezelf . Je voelt het helemaal in de zone om je heen borrelen…het is heel verfrissend. Nou zo’n gevoel overviel me. Plotseling wist ik…….

 

“Ik ga honderden zorgzame ambitieuze vrouwen helpen/begeleiden die vastzitten in die snert patronen en verplichtingen waarvan je denkt dat er geen uitweg meer is. Dat je er nooit meer uitkomt; dat je enorm aan jezelf twijfelt en jij je vele vele dagen heel zwaar voelt. Tja en krijg het maar eens voor elkaar hier uit te komen. Ik kan er over mee praten…..zoooo moeilijk; bijna onbegonnen werk.”

 

Ja nogmaals ik wist het dit stond mij te doen. Maar hoe dan? Ja Chantal dan zal je niet meer zo voorzichtig moeten zijn en je minder verdekt moeten opstellen. Als het ware uit je veilige haven stappen. Kom op ga veel meer je diensten naar buiten brengen. Je hebt zoveel te geven en je hebt zo’n brandend verlangen om hieraan te werken. De buitenwereld moet wel weten wat je doet. Je verlangen mag er zijn; dit is schitterend maar wat ga je er aan doen? Op dat moment ging de telefoon en RTL Lifestyle Experience benaderde mij (Je Leven op Koers) om in gesprek met mij te willen omdat ze het idee hadden dat mijn bedrijf passend was binnen hun aflevering. Toeval? Nee hoor voor mij bestaat toeval niet. ;)Schitterend dit initiatief paste perfect bij mijn verlangen en dus zei ik Ja. Geweldig, de opnames zijn komende zondag 11 juni 14.20 uur te zien bij RTL 4 en zaterdag 17 juni 2017 15.10 uur vindt bij RTL 5 de herhaling plaats. Kijk jij ook? Die brandende verlangens zijn zo sterk dat ik er niet meer om heen kan. Ik kan ze niet meer negeren ze moeten er uit en er is volop werk aan de winkel.

 

Zo’n enorm verlangen had ik ook al eerder. Het enorme grote verlangen om uit die mesthoop te komen van elke dag maar weer die repeterende malende gedachtestroom die met mij op de loop ging en mij ontzettend diep mee naar beneden trok. Jezelf er uit halen is dan bijna onmogelijk; je gedachtes zijn op dat moment intens sterk en het stemmetje in jou dat negatief is is zo krachtig daar kun je niet tegenop. Je verlangt naar iemand die jou er uit trekt. Bah wat een leven. Dit leven wilde ik niet meer en besloot te kiezen voor het leven waarnaar ik wel verlangde. Ik zei “Nee”tegen alles wat hier niet meer in paste. Kies jij ook voor het leven dat jij wilt? Zeg jij ook “Nee”tegen alles wat je niet meer wilt? Het is zomaar een idee maar download gerust hier http://jelevenopkoers.nl/wp-content/uploads/2017/06/weggever-Drie-gouden-tips-om-Nee-te-leren-zeggen-tegen-alles-wat-je-niet-wilt.-Kies-voor-het-leven-dat-jij-wilt-hebben.pdf mijn ebook zodat jij eerder op de weg zit waarnaar jij verlangt en niet (nog)jaren in die neerwaartse spiraal leeft waar nog maar weinig plek is voor jezelf.

 

*Mis deze dag niet. 24 Juni vindt de Je Leven op Koers-dag: En…nu ik! plaats op een geweldige locatie te weten Kasteel Vaeshartelt. Kom je ook? In mijn vorige blog stuurde ik je een uitnodiging. Hier nogmaals de link http://jelevenopkoers.nl/wp-content/uploads/2017/06/Je-Leven-op-Koersdag-En….nu-ik.pdf

 

Eén van mijn klanten zei het volgende over deze dienst:

Mariette 44jaar: “Grenzen kennen en stellen bracht een absolute verandering bij mij teweeg hierbij ook het afschermen van invloeden van een ander. Heel veel dingen voelen de laatste tijd natuurlijker. Ik spring niet meer direct in de hulpstand, wil er wel voor een ander zijn maar zeker nu ook voor mezelf. Dat voelt heel rustig. Ik heb nu nog maar heel weinig schuldgevoelens bij het maken van keuzes.”

 

Zit je vast? Herken je je in één of meerdere omschrijvingen?

 

 

 • Heb je het gevoel dat altijd iedereen op jóu rekent en cijfer jij jezelf vaak weg?
 • Heb  je het gevoel dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?

 

 • Is het vaak heel druk in jouw hoofd. Heb je last van hoofdpijnen?
 • Je kunt je vaker moeilijk concentreren?
 • Slaap je slechter?
 • Heb je het idee dat je geprogrammeerd leeft?
 • Ben  je misschien wel bang voor een burn-out of is deze zelfs al vastgesteld?
 • Is  de tijd aangebroken om de balans in jezelf te vinden en (weer) te gaan stralen?

 

Wil jij de regie over jouw leven weer in handen nemen en koers bepalen?   Dan is het nu tijd voor jou!
Ik help zorgzame ambitieuze ondernemende vrouwen zoals jij, die vastzitten in stramienen, patronen en verplichtingen door werkdruk en/ of (extra) zorgtaken  zelf de koers weer te bepalen. * Speciaal voor jou heb ik een uniek programma “En….nu ik!”ontwikkeld. De tijd van excuses is voorbij; het is nu tijd voor jou. Jouw welzijn staat voorop. Als je goed voor jezelf zorgt, ben je er als vanzelf ook voor de ander. De liefde en kracht die jij aan de ander geeft, mag je ook voor jezelf gaan voelen. Neem de regie over jouw leven (weer) in handen, vind de balans in jezelf en ga weer stralen. Jouw leven kan er dankzij mijn programma “En… nu ik!” zo uit zien.

 • Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij egoïstisch te voelen.
 • Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme impuls.
 • Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
 • Je weet waar je staat en wie je bent.
 • Je komt weer aan leuke dingen toe.
 • Je leert je eigen grenzen goed kennen; je wordt daadkrachtiger.
 • Meer focus. Je bent succesvoller in de dingen die je doet.
 • De sprankel in jou komt tot bloei.
 • Betere gezondheid. Afname van lichamelijke en mentale klachten.
 • Je ervaart (weer) plezier in je werk.
 • Betere relaties.
 • Verbetering van jouw financiële situatie. Financiële vooruitgang
 • Je creëert jouw leven; een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven.
 • De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen.

Jij bepaalt jouw koers. Vraag hier gerust een gratis en vrijblijvend 1 op 1 sessie met mij aan of bel even naar 06- 15082862 zodat we een  gratis gesprek kunnen inplannen. Het is nu tijd voor jou. Kies voor jezelf. Wanneer het mij gelukt is een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven te leven; lukt het jou ook. Zeg nu “Ja” tegen jezelf , klik hier voor aanvraag gratis 1 op 1 sessie of bel me even.  Ik kijk naar je uit! Ken je iemand die deze mail fijn zou vinden? Stuur deze dan gerust door. Diegene zal er blij mee zijn en ik natuurlijk ook. 🙂 http://jelevenopkoers.nl/ Wil je me op facebook volgen? Klik dan hier https://www.facebook.com/jelevenopkoers/?ref=aymt_homepage_panel

 

Lieve groet,

Chantal

Ik was emotioneel, sliep slecht, huilde al bij een kookprogramma, wist hier alleen niet meer uit te komen. Wel werkte ik nog gewoon door, deed mijn studie en als alleenstaande moeder ging thuis ook alles door. Aan mijn werkgever aan gegeven dat ik hulp nodig had voor ik ging uitvallen. Zo kwam ik bij Chantal terecht. Tijdens het traject kwam ik al snel erachter dat teveel spreekwoordelijke balletjes hoog houden (ook balletjes die niet van mij waren) en daarnaast niet …Lees verder..