Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Fenna Beckers (30 jaar)

Er was geen balans meer tussen werk en privé. Ik had al jaren psychologen gesproken maar het bleef steeds op en af gaan. En steeds bleef ik tegen dezelfde dingen aanlopen. Waardoor ik heel onrustig werd en ook niet goed kon functioneren zowel op werkgebied en privé. Ik had van te voren geen twijfels ik wilde het gewoon eens gaan proberen omdat ik aan mezelf wilde werken en in de beschrijving zag ik dat je echt aan IK ging werken. Dit was anders dan de voorgaande gesprekken met psychologe. Hier ging het toch vaker over het verleden. Zelf merk ik nu dat ik bewuster omga met de verschillende gevoelens. Maar ook pak ik nu de rust momenten die ik voorheen niet zou pakken, dan zou ik doorgaan. Ook het aangeven van grenzen vond ik moeilijk en dit gaat nu steeds beter.  Ik zou de dienst zeker aanbevelen. Het waren altijd superfijne sessies, na iedere sessie kwamen er actiepunten uit. Deze actiepunten kwamen niet vanuit Chantal maar vanuit mij en dit vond ik erg fijn. Want hierdoor kreeg ik niet het gevoel van: ‘Wat moet ik eigenlijk nog allemaal?’ Maar dit liep heel fijn over in mijn dagelijkse leven en omdat ik ze zelf bedacht, stonden ze ook kort bij mijzelf.
Tijdens de sessies werd er niet alleen gepraat maar er werd ook gezorgd voor voldoende afwisseling. Als Chantal aan me merkte dat het even te veel was dan kwam er een andere opdracht zodat er voldoende afwisseling was. Elke keer hadden we een module die we behandelde. Ik heb de sessies als erg fijn ervaren.

Ik was emotioneel, sliep slecht, huilde al bij een kookprogramma, wist hier alleen niet meer uit te komen. Wel werkte ik nog gewoon door, deed mijn studie en als alleenstaande moeder ging thuis ook alles door. Aan mijn werkgever aan gegeven dat ik hulp nodig had voor ik ging uitvallen. Zo kwam ik bij Chantal terecht. Tijdens het traject kwam ik al snel erachter dat teveel spreekwoordelijke balletjes hoog houden (ook balletjes die niet van mij waren) en daarnaast niet …Lees verder..