Mindful Run & Walk Maastricht - Heuvelland Vitaliteitscoaching En... nu ik! Integrale sessies Vitaal

Anke V. (32 jaar)

Voordat ik bij Chantal kwam was ik niet mezelf. Ik had een drukke periode achter de rug, waarin ik eveneens net een jaar geleden moeder was geworden van een prachtige dochter. Na een half jaar kwam ik terug van mijn zwangerschapsverlof en ik merkte dat ik volledig was opgebrand. Ik was moe, had weinig energie, kon moeilijk genieten van de dingen om me heen en ik had ontzettend veel behoefte aan rust in mijn hoofd. Na een half jaar werken, zat ik uiteindelijk ziek thuis. Het frustreerde me dat ik niet meer alle ballen in de lucht kon houden.

Na een half jaar bij de psycholoog gelopen te hebben, merkte ik dat ik (met alle goede bedoelingen) iets miste. Ik miste de daadwerkelijke tools om me weer terug in mijn kracht te zetten. Zou Chantal wel die gedragsverandering bij mij teweeg kunnen brengen ? Ik pakte dit aanbod, dankzij mijn leidinggevende, met beide handen aan. Er moest immers iets gebeuren.

Het grootste resultaat dat ik bereikt heb, is mezelf centraal stellen zonder me schuldig te voelen. Ik kreeg weer zin om leuke dingen te ondernemen. Daarnaast merk ik dat ik zaken meer naast me neer kan leggen, zodat er rust ontstaat in mijn hoofd. Er is nu meer ruimte om aandacht te besteden aan de zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Ik zou deze dienst absoluut willen aanbevelen, aan (met name) de jonge moeders om ons heen. In mijn omgeving merk ik dat er zoveel vrouwen met dezelfde problemen te maken hebben.
Chantal is een fijne vrouw om mee te werken. Ze voelt je haarfijn aan en kan je daardoor goed verder helpen. Ze stelt je op het gemak en je kunt haar vertrouwen. De één op één sessies, toegespitst op jouw levenservaring/problematiek zijn erg waardevol.

“Wat ben ik dankbaar dat ik deze kans bij jou gekregen heb!”

Ik voelde me altijd schuldig wanneer ik voor mezelf wilde kiezen. Ik deed het dan ook niet. Tot ik het programma “En …nu Ik! van Chantal tegenkwam. Toen wist ik: Ja dit wil ik. Het wordt nu echt tijd. Voordat ik het weet ben ik oud en heb nog steeds niet gedaan waar ik behoefte aan heb. Het is altijd die ander die voorop staat. Nu dus niet meer. Het is zo geweldig. Ik kies nu echt voor mezelf zonder …Lees verder..