Mindful Run & Walk Maastricht Heuvelland RUST-coaching En... nu ik! “Stop eens even!” Schakel niet op maar af-sessie!

Paula (35 jaar)

Ik had een burn-out en hiervoor had ik een intensieve goede therapie gekregen. Na een paar maanden volledig aan het werk liep ik al tegen de muur. Ik wist welke tools ik kon inzetten, maar op momenten dat het niet goed ging en ik deze tools nodig had zette ik ze niet in. Ik zat gewoon vast: de e-mails stapelde zich op, het nakijkwerk kreeg ik maar niet af, ik vergat afspraken. Kort gezegd: Ik had gewoon geen overzicht meer. 

De therapie die ik had gekregen voor mijn burn-out was goed, maar desondanks de hulp en tools, lukte mij het niet om deze in momenten van stress in te zetten. Daarna had ik een andere coach en het was fijn om met deze coach te praten en mijn proces de evalueren. Toch hielp het niet, want wederom in de momenten van belasting en druk voelde ik mij machteloos. Ik wilde graag aan mijzelf werken, ik wilde weer de ‘oude’ ik zijn. Echter was ik ook bang dat deze dienst niet zou werken. Wat als het weer niet werkt? Wat als ik nooit meer de oude of beter nog de verbeterde ik kan worden? 

Het grootste resultaat is dat ik al tijdens het traject doelen had geformuleerd die ik daadwerkelijk heb kunnen behalen. Het was mij gelukt om de e-mails bij te werken en al het nakijkwerk te doen. Het lijkt zo simpel, maar voor mij was dit een berg die ik niet op kon klimmen. Dus wat was het eigenlijke resultaat? Dat ik in staat ben afspraken met mijzelf te maken/ een planning te maken die haalbaar is. Dat ik vertrouwen in mijzelf heb gekregen dat ik het kan!

Ja, ik zou dit aanbevelen. Daar ik hier terecht ben gekomen voor mijn post-burn-out-klachten, kan ik dit aanbevelen voor mensen die ook een burn-out hebben (gehad) of wanneer je moeite hebben om werk los te laten of een laag zelfvertrouwen hebt eventueel door omstandigheden die dat hebben veroorzaakt.

Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid, integriteit en openheid naar mij toe. Jij gaf mij precies wat ik nodig had.

We waren net klaar met een grote verbouwing, daardoor was ik het afgelopen jaar veel alleen met onze 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar. En ook nog eens de onzekerheid van de fusie op mijn werk bracht veel onrust in mijn hoofd. Ik kon niet echt meer genieten van de leuke dingen in het leven. Tijdens een gesprek met mijn leidinggevende brak ik en zij kwamen met het voorstel om dit programma bij Chantal te volgen. Ik was …Lees verder..